«
»

Write on Wednesday 68

Geplaatst op woensdag 8 februari 2012 | 4 Reacties

Cursus

Eigenlijk had ze wel zin om iets erbij te leren. Gewoon zomaar vol de lol, niet omdat het moest van haar werkgever. Lekker iets leren voor haarzelf, gewoon omdat het leuk was om met haar neus in de boeken te duiken. Ze had alleen wat moeite om uit te zoeken wat ze nu precies wilde gaan doen. Alles vond ze namelijk even leuk, het was net als met haar hobby’s haar interesse lag op een breed vlak. Dus wilde ze een cursus gaan volgen dan moest echt gaan bedenken wat te gaan doen. Op welk vlak wilde ze haar horizon gaan verbreden, en wilden ze een diploma gaan halen. Of nam ze genoegen met een oorkonde, met goed gevolg afgelegd. Tijd om er toch maar eens een nachtje over na te gaan slapen, misschien zelfs wel twee. En natuurlijk het internet afzoeken en kijken bij de bekende thuis studie scholen, wat ze allemaal te bieden hebben. Want ze wilde het wel gewoon naast haar werk doen, en klassikaal leek haar geen strak plan. Lekker op haar eigen tempo, studeren wanneer zij er tijd en zin in had. Al snel zag ze dat ze bij de meeste cursussen een proefles kon aanvragen. En dat leek haar een strak plan, dan kon ze gelijk kijken of de studie haar aansprak. Nog geen week later kreeg ze een pakketje thuis, haar studie boeken voor de cursus binnenhuis architect werden bezorgd. Nu kon ze gelijk aan de slag en gelijk haar kamer aanpassen.

© Aline

Geschreven voor Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

4 Reacties to “Write on Wednesday 68”

 1. Marja
  februari 9th, 2012 @ 09:15

  Ik geloof er niets van. Je hebt het al veel te druk. ;o)

 2. Aline
  februari 9th, 2012 @ 09:39

  @Marja dit logje komt niet zomaar uit mijn fantasie gestapt, ben al tijden aan het zoek naar iets dat ik zou willen leren… maar tot nu toe zijn het alleen foto cursussen/workshops die ik volg… mijn interesse is iets te breed ben ik bang…

 3. minoesjka
  februari 11th, 2012 @ 17:13

  Lastig he, als zo’n brede interesse hebt …. je kunt je immers niet in alles verdiepen/scholen

 4. Aline
  februari 12th, 2012 @ 20:36

  @Minoesjka ik vind het inderdaad heel lastig… blijft keuzes maken… zo als dit weekend ook weer, pc laten staan en genieten van andere dingen… het moet gewoon soms… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.