«
»

Write on Wednesday 67

Geplaatst op woensdag 1 februari 2012 | 4 Reacties

Vertalen

Het was weer zo’n dag, je weet wel zo’n dag waarop alles maar dan ook echt alles tegen zit! Je kent ze wel, het begint al als je van bed komt. Niets gaat goed, alles gaat verkeerd, maar ja, je moet toch er door heen. Dus daar zat ze dan, op haar werk achter haar bureau, even te genieten van haar koffie. Op het moment dat haar chef net binnen kwam lopen. Niet het goede moment, want koffie mag sinds kort alleen in de kantine gedronken worden, om de werkplek schoon te houden. Betrapt dus, dat kon er ook nog wel bij, het lijstje van rampen ging maar door vandaag. Nog geen paar minuten later werd ze al op het matje geroepen. Na haar uitleg, dat ze gewoon even een klein momentje nodig had om tot rust te komen, kreeg ze het verzoek in het vervolg die momentjes niet te hebben als hij in de buurt was. Eigenlijk kon hij zich precies inleven in wat ze gezegd had. Hij had toevallig gisteren zo’n dag gehad, en zijn koffie had veel lekkerder gesmaakt in zijn eigen stoel. Alleen hij was zo slim geweest ervoor te zorgen dat niemand hem zag. “Barbara, kun je me op de hoogte houden van het project?” “Heb jij enige idee hoe ver we zijn met het vertalen van de romeinse geschriften?” “Natuurlijk kan ik dat Nico, we zitten op schema, nog drie weken, en dan hebben we een wederom een stukje geschiedenis bloot gelegd”.

© Aline

Geschreven voor Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

4 Reacties to “Write on Wednesday 67”

 1. Novelle
  februari 6th, 2012 @ 20:33

  hallo Aline
  vertalen is dus het woord voor de wow
  jij schreef er al een logje over ik weet niet of het mij lukt ik zal eens gaan denken.

 2. Aline
  februari 6th, 2012 @ 20:49

  @Novelle inderdaad het laatste woord is vertalen, en sinds 1 februari is er elk week een nieuw woord (maar je bepaald nog altijd zelf wanneer je meedoet)…

 3. Ria
  februari 9th, 2012 @ 19:59

  Aline hier is alsnog WOW-Vertalen 67.
  groetjes ,Ria

  http://www.rias-weblog.nl/?cat=15

 4. Aline
  februari 9th, 2012 @ 20:20

  @Ria ik kom even meelezen en zal de link plaatsen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.