«
»

Wederom verkouden

Geplaatst op zondag 19 februari 2012 | 8 Reacties

Vrijdagmiddag toen ik na het werk thuis kwam, dus zo rond 16.00 uur of zo, voelde ik me niet echt prettig… had wat last van mijn keel… maar goed dat kon vanzelf overgaan… de nacht verliep eigenlijk slecht, kon de eerste paar uur niet in slaap komen… en toen ik eindelijk sliep was ik even goed weer op tijd wakker… om 9.00 uur zat ik evengoed op mijn fiets want er lag nog post op me te wachten… en dat ging niet echt makkelijk want ik had behoorlijk last van een loop neus, met name als ik moest bukken…

Aangezien we nog wat moesten halen in de stad, belde ik bij de laatste straten Pascal op, en die kwam naar de stad toe, zodat we samen even die paar dingen konden halen… daarna naar huis en eigenlijk had ik gelijk al nergens meer zin in… hoofdpijn, keelpijn, last van een blaar in mijn mond en een volle neus… maar de nacht van zaterdag op zondag ging vrij goed… maar een keer of drie wakker geworden, en daarna toch weer steeds in slaap gevallen…

Vandaag ging het dan ook redelijk, al had ik de helft van de dag nergens zin in, dus zijn we maar films gaan kijken… wat paracetamol van de buurman kunnen lenen… hebben wij weer, wat we in huis hadden was ver over datum, dus maar even een tweet eruit gedaan en binnen 4 minuten kwam de buurman al met paracetamol naar me toe (flinke service)… inmiddels nog steeds last van mijn neus, hoofdpijn, oorsuizen en blaren in mijn mond… en dat terwijl ik twee vrij drukke weken tegemoet ga…

Reacties

8 Reacties to “Wederom verkouden”

 1. jannie
  februari 20th, 2012 @ 09:42

  Lieverd beterschap en ik hoop dat het zaterdag over is en dat Pascal niet is aangestoken.

 2. Aline
  februari 20th, 2012 @ 11:16

  @Jannie tot nu is je zoon nog niet aangestoken… Wink Tot zaterdag…

 3. Di Mario
  februari 20th, 2012 @ 13:35

  Ik wens je beterschap, maar ik blijf wel even uit de buurt van het beeldscherm. Ik hoop maar dat je mij niet aan kunt steken.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Aline
  februari 20th, 2012 @ 15:48

  @Di Mario volgens mij kan je veilig computeren… is het nog immer niet mogelijk om besmet te raken via je je beeldscherm… Wink

 5. Billy
  februari 20th, 2012 @ 17:18

  veel beterschap, Aline!

 6. Aline
  februari 20th, 2012 @ 17:22

  @Billy dank je wel… heb eerder vandaag weer twee paracetamol in genomen, want de hoofdpijn is erg vervelend…

 7. Ria
  februari 20th, 2012 @ 20:32

  Beterschap Aline
  toi toi, gr,Ria

 8. Aline
  februari 20th, 2012 @ 22:20

  @Ria dank je wel, we gaan gewoon door al ligt het tempo wat lager… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.