«
»

Nieuwe band

Geplaatst op maandag 27 februari 2012 | 4 Reacties

Vanmorgen eerst maar eens een garage bezocht, een nieuwe, eentje waar we nog niet eerder geweest waren… maar waar we wel over gehoord hadden, gister nog de wegenwacht man kwam hier uit de buurt vandaan… nou is het zo dat we vorige week een afspraak zouden maken voor onze auto bij de garage, daar waar we hem gekocht hadden… om er achter te komen dat zij vreselijk duur zijn… dus we zouden al op zoek naar een andere garage, en dankzij de lekke band was er geen ruimte om nog langer te wachten…

Met een klein half uurtje konden we weer naar huis, met een nieuwe band, want die van ons was niet te repareren… en de rekening, die viel erg mee… gelijk een kleine beurt geregeld met apk keuring, dus 18 april gaat de auto even naar de garage… en dat komt mooi uit want een paar weken later gaan we op vakantie, en het is wel fijn om te weten dat de auto dan goed is… daarnaast kwamen we er ook achter dat we de auto nu 14 maanden hebben, en nog maar slechts 8.000 km er mee gereden hebben…

Reacties

4 Reacties to “Nieuwe band”

 1. jannie
  februari 28th, 2012 @ 09:41

  Gelukkig dat de schade meeviel.

 2. Caroline
  februari 28th, 2012 @ 19:18

  Fijn dat de schade mee viel.. Ik heb mijn auto nu 10 maanden en heb er bijna 17.000km op zitten.. Rij er ook iedere dag mee.

  Liefs

 3. Aline
  februari 29th, 2012 @ 13:59

  @Jannie gelukkig wel, en gelijk een nieuwe garage gevonden…

 4. Aline
  februari 29th, 2012 @ 14:03

  @Caroline, wij zijn mensen die eigenlijk vrij veel fietsen en lopen… dus gebruik alleen de auto voor de boodschappen… en echt als we de plaats uit gaan…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.