«
»

Inval wijken

Geplaatst op donderdag 16 februari 2012 | 2 Reacties

De afgelopen paar weken ben ik steeds aan het invallen voor wijken van Sandddpost… drie wijken, en dat met de sneeuw en de kou, maar het was wel heel leuk om te doen… en afgelopen maandag liet al weten dat ik mijn oude wijk van de dagpost terug ging krijgen… dus in de oneven weken ga ik van dinsdag t/m zaterdag post bezorgen… echter, ik had onze vakantie al gepland, geboekt en betaald… dus heb ik mijn collega gebeld die in de even weken de post rond brengt… of hij week 19 voor mij kan lopen, en dat ik dan week 20 wel wil lopen… en blijkt dat hij net een lang weekend geboekt heeft, in week 20… dus kon niet beter…

Had dit gelijk doorgegeven en nog even laten weten dat ik bij ziekte en vakantie tevens voor andere wijken beschikbaar ben… en werd gistermiddag gelijk gebeld, of ik gelijk drie dagen kan invallen… dus zo kreeg ik gisteravond post aangeleverd, maar toen was er te weinig tijd om dat te sorteren… dus vanmorgen op tijd mijn bed uit, en gaan sorteren… en daarna een paar uur fietsen en straten verkennen, post weg gebracht, en wat aantekeningen gemaakt… want daar heb ik wat aan als ik de moet sorteren… kortom onverwachts dus al lekker bezig… en ik moet zeggen dat ik inval wijken erg leuk vind, denk dat het komt door het onbekende… en ik leer zo grote delen van Den Helder kennen…

Reacties

2 Reacties to “Inval wijken”

  1. minoesjka
    februari 17th, 2012 @ 12:05

    Door die andere wijken moet je ook weer wat nadenken en van je automatische piloot afkomen, die je in je eigen wijken gebruikt.Dus ja, ik kan me goed voorstellen dat je die invaldiensten af en toe erg prettig vind. Smile

  2. Aline
    februari 19th, 2012 @ 21:49

    @Minoesjka inderdaad, al was het nu niet zo slim… omdat ik vrijdagmiddag ziek geworden ben… maar ja heb gewoon mijn werk afgemaakt, en zaterdagmorgen deed ik er iets langer over…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.