«
»

Hoofdpijn blijft hangen

Geplaatst op dinsdag 21 februari 2012 | 6 Reacties

Even een update heb van zondag op maandag redelijk goed geslapen… en dat is meestal het halve werk als je ziek bent heb je rust nodig… even een dipje na  het boodschappen doen, een migraine aanval gekregen… maar gister de rest van de dag goed door gekomen… alleen moest wel op tijd eten, om vervolgens op de fiets naar de andere kant van Den Helder te rijden… want gisteren begon de eerste avond van de nieuwe  foto cursus die ik ga volgen… dus je snapt dat ik die niet wilde missen… nou ja ik zeg wel goed, maar behalve mijn hoofdpijn, heb daar al een paar maal paracetamol voor geslikt, zondag twee maal eentje met een tussenpoos van zes uur… en gister nadat ik de gebruiksaanwijzing eens gelezen had, besloten om er twee tegelijk te slikken…

Tijdens de cursus mezelf al verbeten, want de koppijn  is echt heel erg hardnekkig soms en hangt vrij laag vlak boven mijn rechter oog… maar het ging goed, al besloot ik gister thuis nog eens twee pijnstillers te gelijk in te nemen… de nacht is super verlopen voor me, op een flinke hoest partij na rond een uur of zes… voor Pascal is het allemaal iets minder, want aangezien mijn luchtwegen vol zijn, snurk ik… dus hij is al vrij vroeg wakker geworden… pas tegen 9 uur bed uit gekomen, en dat terwijl ik moest werken vandaag, maar ja dat is het voordeel van je eigen tijd indelen… tijdens het bezorgen wederom last van hevige hoofdpijn aanvallen… en op het moment dat ik dit zit te typen is het niet anders, dus dat wordt zo wederom een paar paracetamol slikken… net tevens besloten dat mocht de hoofdpijn niet weg gaan, dat ik dan morgen maar even langs de huisarts moet gaan, want dit kan niet de bedoeling zijn…

Eigenlijk kan je zeggen dat het allemaal best wel redelijk gaat, op die verdraaide hoofdpijn na… ben nu wel verkouden, maar heb geen last van mijn oren meer, die zijn open gegaan gisteravond geen oorsuizen meer… ik hoest over het algemeen niet, en daar ben ik blij om, want normaal blaf ik de longen uit mijn lijf en dat doet vaak pijn… en mijn blaren in mond zijn bijna weg, dus daar heb ik ook geen last meer van… kortom we zijn er bijna, al is de zin vanmiddag flink te zoeken, heb echt nergens zin in lijkt wel, maar kan ook komen door gebrek aan concentratie door de hoofdpijn, vanavond wel naar de fotoclub, afleiding kan geen kwaad, en daarnaast  heb ik een paar vragen ingeleverd voor vanavond… dus neem wel een pen en papier mee, zodat ik het thuis op mijn gemak na kan lezen…

Reacties

6 Reacties to “Hoofdpijn blijft hangen”

 1. Marja
  februari 21st, 2012 @ 18:20

  Jakkes, wat vervelend. Knap maar snel op.

 2. Aline
  februari 21st, 2012 @ 19:41

  @Marja het is een hele rare hoofdpijn, dus hoop dat deze snel weer weggaat inderdaad…

 3. Caroline
  februari 21st, 2012 @ 23:47

  Vervelend. Veel beterschap meid!

  Liefs

 4. Gabi
  februari 22nd, 2012 @ 00:26

  Van harte beterschap!

  Groetjes,

  Gaabs

 5. Aline
  februari 22nd, 2012 @ 11:43

  @Caroline dank je wel, heb al urine ingeleverd bij de huisarts, voor de zekerheid…

 6. Aline
  februari 22nd, 2012 @ 11:43

  @Gabi dank je wel…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.