«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 14

Geplaatst op woensdag 8 februari 2012 | Geen reacties

De zesde avond van het seizoen, en dat betekent dat vandaag eigenlijk alles zo’n beetje af moest zijn… op woensdag 25 januari ben ik naar Wout toe gegaan… en wij hebben onze krachten samen gebundeld, door beiden een aantal foto’s bij elkaar te leggen… welke vervolgens, door hem in een mooie serie gezet zijn… hij heeft er muziek bij gezocht… en afgelopen maandag ben ik even wezen kijken… en het zag er allemaal mooi uit, en ik vind dat hij er hele mooie muziek bij gezocht heeft… dus vanavond hebben we onze serie laten zien aan de anderen… en zagen we hem zelf voor het eerst op de beamer… en dat zag er goed uit al zeg ik het zelf… daarnaast maken we met zijn allen nog een serie met een thema, en ik heb daar twee foto’s voor aangeleverd… iedereen mocht daar foto’s voor aandragen, en ben echt benieuwd volgende maand, hoe deze serie eruit gaat zien…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.