«
»

Fotoclub FWG Modelgroep 006

Geplaatst op donderdag 23 februari 2012 | Geen reacties

Woensdagavond (gisteravond dus), eentje waar ik al een paar dagen naar uitkijk… want we zouden op locatie gaan fotoshooten… en in eerste instantie met 3 modellen, en dat bleken er uiteindelijk gisteravond 6 te zijn… en die werden in vier verschillende sets aangeboden… zodat we steeds in kleine groepjes konden werken… om 19.00 uur vertrok ik op de fiets naar de basisschool in Tuindorp… en daar werd al snel duidelijk dat ik de mooie hal tot mijn beschikking had… met een softbox, en de hulp van Raymond, oef ik was blij dat ik het niet helemaal alleen hoefde te doen… en dat ik op iemand terug kon vallen, al liet Raymond me wel zoveel mogelijk alles zelf doen… en ik moet zeggen daar leer ik uiteraard het meeste van… helaas wilde het niet lukken in het begin en moest het duo Lars en Laura langer wachten dan de bedoeling was, en werd al snel besloten dat zij op het einde nog even bij mij terug zouden komen… we wisten mijn camera via een draadje het aansturen van het licht te laten doen, omdat het op geen enkele andere manier wilde… en zo kon ik met  Marlies aan de slag, en begon ik wat zelfvertrouwen terug te krijgen… daarna met Saskia een aantal foto’s gemaakt, en heb Raymond ook even wat foto’s laten maken… een hele kleine pauze ingelast om wat te drinken (heb een blaasontsteking, dus dat moet gebeuren)…

Daarna kreeg ik duo Saksia en Babs in hun mooie jurken, die zelf al zin hadden om iets anders te doen, dus dat hebben ze geweten… een hele leuke shoot geworden… en besloten we nog snel even een tweede softbox erbij te zetten, want dan kond Marlies het duo even vergezellen… en daarna nog even een shoot met Lars en Laura, waarbij we ook weer wat leuke attributen wisten te vinden… ik had de eer een aantal groepsfoto’s te mogen maken… en daarna gingen we opruimen, echter het was pas 21.30 uur en Hugo wilde nog wel wat foto’s maken… dus Saskia, Babs en Marlies hebben nog even een andere out fit aangetrokken en zijn de gang op gedoken voor wat foto’s… en dat was voor Raymond het teken om ook nog even wat foto’s te gaan maken van deze drie dames… waarbij ik dan kon assisteren en dat bleek voornamelijk te bestaan uit het onthouden waar hij zijn spullen liet liggen (een makkie dus)… kortom een klein half uurtje later alles op gaan ruimen, en thuis toch wel gelijk even de foto’s op mijn pc gezet… besloten er eentje te bewerken en op facebook te plaatsen… kortom een hele leuke leerzame avond…


© foto Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.