«
»

Fotoclub FWG Den Helder 77

Geplaatst op dinsdag 28 februari 2012 | Geen reacties

Elk jaar hebben we het thema “Landen avond”… vanavond was het tijd voor Afrika, het kozen continent dit keer… meerdere landen die daar aan voldoen… de avond werd begonnen met een dia serie, beelden van 2001, van iemand die voor zijn werk toen in Afrika was… daarna kregen we wat beelden van onze nieuwste clublid te zien… die een reis met gezelschap geboekt had, en eigenlijk overal zijn gezelschap verloren is, omdat hij graag wilde fotograferen… in de pauze was er rode Afrikaanse wijn, maar ook een kokos drank en verder waren er heerlijkheden als baklava, dadels, olijven en een aantal andere lekkernijen… na de pauze een ingelaste serie van de enige vrouw die vanavond werk liet zien van een reis die ze in 2001 maakte, 3 weken rondreizen met, gevolgd door de beelden van iemand die ons vertelde dat we betere naar de dierentuin konden gaan om echt de dieren te zien… hij had wel wat wild leven gevonden, maar te weinig naar zijn zin… en de avond werd afgesloten met iemand die eigenlijk elk jaar wel naar Afrika gaat… en laten we zo zeggen, die had behoorlijk wat dieren gevonden inmiddels… kortom genoten van alle foto’s… gezien dat het landschap op verschillende plekken heel anders is… soms helemaal kaal met een enkele boom, soms helemaal vol met vele bomen en prachtige watervallen… kortom het was wat later geworden dan gebruikelijk, maar heb wel genoten…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.