«
»

Fotoclub FWG Den Helder 76

Geplaatst op dinsdag 21 februari 2012 | Geen reacties

Vorige week niet geweest, toen hadden we een wedstrijd digitale fotografie met als thema Valentijn… en ik begrijp dat de meningen daarover nogal verdeeld zijn geweest… want wat is Valentijnsdag, en is een hartje nu wel Valentijn of niet… voor mij persoonlijk is het anonieme liefde… en die vastleggen lijkt mij een hele uitdaging… die ik mezelf wellicht nog wel eens op ga geven, heb zowaar een aantal ideeën nu… maar goed terug naar vanavond, we begonnen dus met de 15 foto’s van vorige week, en de uitslag van deze wedstrijd… daarna gingen we over naar een technische avond, daarvoor hadden we vragen mogen inleveren, maar na de eerste e-mail hadden ze slechts 3 vragen gekregen… dus werd besloten er een tweede e-mail aan te wagen, en daar kwamen maar liefst 21 vragen op binnen… dus we zijn van start gegaan, met wat vragen, waarbij eigenlijk discussiëren met elkaar en ervaringen uitwisselen centraal staat, want de input van de leden kan elkaar helpen… we hebben uiteraard even een pauze gehad, en daarna weer vrolijk verder gegaan, en zowaar een onderwerp gehad waar ik zelf het antwoord op wist (en dat gebeurd nog niet zo vaak, maar toevallig gisteravond tijdens de foto cursus behandeld)… en mijn vraag was onlangs al beantwoord dus met die zelfde antwoorden moet is het doen… uiteindelijk zijn er een vraag of 8 beantwoord, de rest schuift door naar een volgende technische avond, of een avond waarbij het programma onverwachts niet door gaat… kortom een deel van de avond ging het boven mijn pet… maar over het algemeen vind ik het wel leuk om te zien hoe sommige behoorlijk veel weten en dat je daar echt wat van kan leren…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.