«
»

Fotoclub FWG Den Helder 75

Geplaatst op dinsdag 7 februari 2012 | 6 Reacties

Een gastspreker vanavond, en niet zomaar iemand… nee een Bekende Nederlander, namelijk Sacha de Boer, de nieuwslezeres… zij maakt al sinds haar zevende foto’s… en ze nam ons vanavond mee op reis door haar foto’s… ze had reportage foto’s bij haar en portret fotografie… ze heeft een paar keer naar het buitenland afgereisd, naar de Noord Pool… en naar India, om precies te zijn… en eigenlijk moet je gewoon even naar haar site gaan om haar werk met eigen ogen te aanschouwen… Genoten van alle foto’s die we te zien kregen, maar ook van de verhalen die ze er bij vertelde… een leuke avond, en wat mij betreft komt ze over een paar jaar terug, als ze weer wat reizen achter de rug heeft… enne ik heb gevraagd of ze nog even op de foto wilde, en dat was geen enkele probleem, een collega fotograaf heeft even de foto gemaakt…

Sacha de Boer en ik

© foto Willem

Reacties

6 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 75”

 1. Willem
  februari 8th, 2012 @ 02:29

  Hij is super, Aline! Jullie staan er leuk op al zeg ik het zelf Smile vergeet je niet eh…
  Als het goed is heb je mijn emailadres?

  Groetjes,
  Willem

 2. Marja
  februari 8th, 2012 @ 08:51

  Leuke foto.

 3. Aline
  februari 8th, 2012 @ 10:04

  @Willem ben het niet vergeten, maar had gisteravond al moeite met deze foto, had erg veel last van mijn ogen… en ben gewoon vroeg gaan slapen… en ben altijd vrij op woensdag dus ga er zo mee aan de slag…

 4. Aline
  februari 8th, 2012 @ 10:04

  @Marja dank je wel…

 5. minoesjka
  februari 11th, 2012 @ 17:06

  Wat een leuke foto.
  Eens even op de site van Sascha rond zitten kijken …….. kan me voorstellen dat het een mooie avond was.

 6. Aline
  februari 12th, 2012 @ 20:30

  @Minoesjka ze heeft inderdaad prachtig werk ertussen zitten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.