«
»

AbnAmro bankieren App

Geplaatst op dinsdag 21 februari 2012 | 4 Reacties

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een app besproken heb… normaal zijn jullie game apps van mij gewend, maar dit keer wil ik even hebben over een app van mijn eigen bank… vorig jaar hadden zij op Android de Saldo App… hiermee kon ik dus wel inloggen en mijn saldo bekijken, maar slechts de laatste 20 transacties kon je zien… heb het een tijdje gebruikt, maar vond inloggen op mijn pc een stuk overzichtelijker… omdat je meerdere transacties kon bekijken en als je dan toch ingelogd was, deed je gelijk je betalingen…

Echter toch vind ik het nogal een gedoe dat inloggen, je e.dentifier pakken en vervolgens er achter komen dat je  pas nog in je  knip zit, je raad het al het is eigenlijk omslachtig… ik snap het wel, is voor mijn eigen veiligheid, maar het zou een stuk makkelijker moeten kunnen… en wat blijkt toen ik gister op zoek ging naar de saldo app, deze bestaat niet meer maar daarvoor in de plaats is de AbnAmro bankieren app gekomen (ook op iOS)… waarmee je de bij-en afschrijvingen van het  afgelopen half jaar kan bekijken…

Deze app kan een stuk meer zo kan je zonder e.dentifier en je wereldpas overboeken naar alle rekeningen waarnaar je de afgelopen 18 maanden al eerder een bedrag hebt overgeboekt… je hoeft enkel en alleen de door jezelf bepaalde 5-cijferige pincode in te toetsen… steeds wanneer je de app opstart… en je mag zelf  bij het overboeken een daglimiet instellen tot maximaal 750 euro… kom je boven het door jezelf ingestelde limiet, dan heb je de e.dentifier en je wereldpas nodig…

Heb inmiddels alles in gebruik, een paar keer gecheckt, het bedrag ook bij geschreven zien worden, waar ik op zat te wachten… en tot nu ben ik tevreden, heb nog geen betalingen gedaan, maar die zullen gerust volgen, want ik ben behoorlijk enthousiast over deze app, maar dat hadden jullie wellicht al door… dus zit je bij de Abn Amro en doe je al aan internet bankieren dan is dus een leuke volgende stap om te maken… want je mobiel heb je immers altijd bij de hand…

 

Reacties

4 Reacties to “AbnAmro bankieren App”

 1. Di Mario
  februari 21st, 2012 @ 21:17

  Misschien wel makkelijk voor een keer onderweg, maar ik ben nog van de ouderwetse stempel Wink Gewoon alles via internet.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Aline
  februari 22nd, 2012 @ 11:42

  @Di Mario ik gebruik hem voornamelijk thuis… tot nu toe, maar inderdaad heb hem voor de vakantie gepland… want je kan het geld tussen je eigen rekeningen makkelijker om zetten… en dat is lijkt mij wel erg handig…

 3. Rianne
  februari 22nd, 2012 @ 18:09

  Ik gebruik de Rabobank ook echt vaak.. Zeker zo aan het eind van de maand als we in de supermarkt nog willen kijken hoeveel we nog over hebben. Ideaal!

 4. Aline
  februari 22nd, 2012 @ 23:56

  @Rianne ik gebruikte het eigenlijk veel te kort omdat ik het zo omslachtig vind, maar dit is kinderlijk eenvoudig, en daardoor heb ik beter inzicht…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.