«
»

Write on Wednesday 65

Geplaatst op woensdag 18 januari 2012 | 4 Reacties

Test

Ze kon morgen maar beter een voldoende halen, ze had namelijk de hele avond zitten leren voor het examen. Wiskundige formules waren niet haar sterkste kant, maar ze had geen andere keuze. Ze had het vak echt nodig voor haar vervolg opleiding, en erger ze stond er niet zo heel goed voor. Nou ja meer dan dit kon ze niet doen, en op het moment was het bedtijd, dus dit moest gewoon genoeg zijn. Eigenlijk wilde ze niet opstaan toen de wekker af ging, maar nog even al die formules doorlezen, en dan snel door naar school. Het was een moeilijk examen, ze had echt alle tijd nodig, en zelfs dat was nog tekort, twee opgaven had ze onbeantwoord gelaten. En nu zou het minstens een week gaan duren voor ze de uitslag zou krijgen. Morgen nog een laatste examen, maar dat zou een makkelijke worden, want daar hoefde ze niets voor te leren. Eigenlijk ging ze best opgelucht naar huis, vandaag kon ze doen waar ze zin in had. De volgende dag ging ze goed gemutst naar school, tekenen was het vak waarin ze vandaag examen moest doen. Een makkie want ze haalde voor dit vak alleen maar tienen. Echter dat het examen zo anders zou zijn, en ze zoveel vragen voor haar kiezen zou krijgen, die niets met tekenen te maken hadden dat snapte ze niet. Ze wilde tekenen, iets wat ze normaal in de klas deden, elke opdracht kon ze aan maar deze test leek nergens op.

© Aline

Geschreven voor Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

4 Reacties to “Write on Wednesday 65”

 1. Marja
  januari 19th, 2012 @ 09:14

  Nou, je houdt de spanning er wel in. Komt er een vervolg?

 2. Joan
  januari 19th, 2012 @ 10:55

  Even terug in mijn schooltijd, leuk!

 3. Aline
  januari 19th, 2012 @ 11:37

  @Marja, heb ik nog geen idee van, verhaal is weer lekker vlug op het scherm gekomen… laat nog even in het midden of hier een vervolg op gaat komen…

 4. Aline
  januari 19th, 2012 @ 11:37

  @Joan dan heb ik het goed gedaan, dat is waar ik aan moest denken bij het woord test…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.