«
»

WOT 003: Uitdagen

Geplaatst op donderdag 19 januari 2012 | 10 Reacties

Ik laat me eigenlijk heel gemakkelijk uitdagen… doe aan verschillende challenges mee, of het nou is met foto’s, met woorden of met zelf gemaakte kaarten… kortom mijn blog staat er vol mee (midden kolom)… sterker ik beheer zelf drie verschillende opdrachten… bij twee daag ik andere mensen uit een verhaal te schrijven (W.o.W. en VvV) en bij een ander daag ik mensen uit om naar aanleiding van een thema een eigen gemaakte foto aan te dragen (Saturday challenge)… kortom ik doe graag aan uitdagen, maar dan met de bedoeling om andere mensen tot iets moois te laten komen… om ze bezig te laten zijn met woorden of  foto’s…

Maar ik laat me ook wel eens provoceren, een rol die me eigenlijk helemaal niet bevalt… ik reageer dan veel te snel, en zonder na te denken… en laat me in sommige gevallen heel gemakkelijk op de kast krijgen… als ik er een paar minuten later over nadenk, dan weet ik dat ik anders had moeten reageren, maar ja als een ander je uitdaagt dan moet je soms erg sterk in je schoenen staan… en soms is het gewoon zo lekker om er in mee te gaan… maar goed eigenlijk een puntje waar ik aan zou moeten werken…

Een andere uitdaging had ik het de vorige keer al over… de  WWJW ,  elke woensdag bezig met een vraag, eentje die me dwingt om na te denken, om soms diep te gaan… stil staan bij vragen waar je normaal niet over nadenkt, je komt tot conclusies die je anders niet zou maken, en je komt achter dingen van jezelf, achter wensen waar je niet eens het bestaan van wist… uitdagen is groeien, en nu ik erover nadenk, is dat ook wat we doen met de WOT, we laten ons elke week uitdagen om met een woord aan de slag te gaan, om stil te staan bij woorden, om vervolgens bij anderen langs te gaan en te leren van hun interpretaties… hoe laat jij je uitdagen?..

© Aline

Geschreven voor WOT (write on thursday), ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

10 Reacties to “WOT 003: Uitdagen”

 1. Marjolein
  januari 20th, 2012 @ 07:07

  Mooie reflectie, en wat een hoop uitdagingen!

 2. linda kwakernaat
  januari 20th, 2012 @ 12:50

  je hebt idd een hoop uitdagingen
  is daar een reden voor?

 3. Sonja Broekhuizen
  januari 21st, 2012 @ 08:44

  Ga je er ook aan ‘wennen’, aan al die uitdagingen, of blijft het iedere keer weer spannend?
  Wink

 4. Laura Lovestrong
  januari 21st, 2012 @ 22:59

  Mooi al die uitdagingen en herkenbaar! Ik ga die uitdagingen ook veel te snel aan en ik laat me zelf graag uitdagen, iedere dag bloggen, WOT, less is more, morningpages etc. etc. Maar een uitdaging is inderdaad een kans om te groeien en verder te gaan waar je normaal stopt en door erover te bloggen hou ik ze beter vol die uitdagingen..

 5. HansDeZwans
  januari 23rd, 2012 @ 12:35

  Een tijdje geleden heb ik een aantal blogjes geschreven als uitdaging. De uitdaging bestond erin dat er mij een woord werd toegezegd en rond dit woord schreef ik dan een verhaaltje. Leuk.

 6. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 16:07

  @Marjolein, heb daar dan ook veel over nagedacht de laatste paar dagen… en daar ga ik wat in veranderen…

 7. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 16:09

  @Linda geen idee of daar een reden voor is, het is er gewoon ingeslopen denk ik, maar heb er dit weekend wel over nagedacht… er gaat nog een logje volgen…

 8. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 16:10

  @Sonja, ik vind het nog steeds spannend… maar wil er wel iets meer regelmaat in aan gaan brengen…

 9. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 16:12

  @Laura, mijn doel is niet meer om iedere dag te bloggen, dat heb ik van 2007-2010 elke dag toen een logje of 3 tot 10… en dat begon een verplichting te worden, en daar moet ik bij de uitdagingen om gaan denken…

 10. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 16:13

  @Hans dat is inderdaad een leuke manier van bloggen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.