«
»

Weekendje zonder internet

Geplaatst op maandag 23 januari 2012 | 6 Reacties

Nee dit klinkt helemaal niet zo eng, maar sinds donderdagavond heb ik vrijwillig mijn laptop niet meer aangehad… nou was er donderdag ook al niet veel tijd om hem aan te zetten… want ik had vrijdag twee extra post wijken, en nu bleek donderdag dus dat het allemaal huis aan huis was… dus ondanks dat het om 13.00 uur bezorgd werd… was ik pas tegen 21.oo uur klaar met sorteren, maar had in de tussen tijd wel een uurtje rust gehad om te kunnen eten… daarna dus even bij de pc, om er rond 23.30 uur achter te komen dat ik nog geen woorden voor VvV had, en zelfs geen verhaal had geschreven…

Vrijdag om 8.00 uur met mijn eigen wijk begonnen, en die was om 12.30 uur klaar… daarna lunchen en om 13.30 uur de twee extra wijken gaan doen, en daar was is om 17.15 uur mee klaar… toen had ik nog een flinke administratie omdat er vrij veel post retour moest… en ik had 3 verkeerde straten gekregen, dus de post zou ’s avonds al opgehaald worden… daarna was het tijd om te eten, en ik bleek gewoon op te zijn… nog wel gekeken naar The Voice, om te zien hoe iemand met drie nummers in de iTunes top 10, als nog tweede werd… moet zeggen dat ik het tv debuut van Moordvrouw een heel stuk beter te behappen vond dan dat tv kantine… sterker ik vond het zelfs een hele goede politie serie, waarbij ik amper doorhad dat het Nederlands was, dus goed gedaan… daarna nog even douchen en toen was het bedtijd…

Zaterdag niet eens zo vroeg het bed uit, eerst samen de stad in op de fiets… en het was niet eens zo gek druk, en vlak voor de lunch nog een keertje terug want, een game die we gekocht hadden bleek tweede-hand te zijn, en levels overspelen was geen optie… na de lunch lag de hele middag nog voor me en eigenlijk gelijk al door dat ik nergens zin in had… en dan bedoel ik ook echt nergens op één ding na… ik speel een aantal games op mijn mobiel… en eentje trekt nogal mijn aandacht, een game waarbij je een stad bouwt en laten we zeggen ik was nu grote gebouwen voor lage gebouwen aan het plaatsen… en dat vond ik niet zo handig… dus ben alles gaan ombouwen en verzetten… ondertussen hebben we The Matrix ’s middag gekeken, wat een tijd geleden zeg dat ik die gezien heb… daarna wat tv zitten kijken, voornamelijk That 70ths show, waar ze vele afleveringen van uitzonden… na het eten had ik door dat er een film zou worden uitgezonden Screamers, eigenlijk een oudere film, maar kwam mij niet bekend voor, en ik vond de film best leuk en goed… en dat kwam mooi uit, want het tweede deel werd er achteraan uitgezonden, en deze zat ook vrij goed in elkaar… toen was het eigenlijk tijd om te slapen, maar er kwam nog een film, Dangerous Minds, en dat bleek wederom een leuke film te zijn… deze halverwege  boven in bed af te kijken…

Zondag wederom niet zo vroeg het bed uit gestapt… besloten weer niet veel te doen… na de lunch wel even met mijn telefoon naar boven gelopen, en de kaarten-uitdagingen bekeken en wat materiaal erbij gepakt… Kung Fu Panda 2 opgezet, terwijl ik creatief met een paar kaarten aan de slag ging… tijdens onze lunches en het avond eten kijken we eigenlijk altijd wel een tv serie… en degene die we tijdens het diner aanzette, bleken we nog een aflevering te hebben, dus deze ook gekeken… en daarna was het 3d tijd, van de buurvrouw twee films geleend, Drive Angry en Alice in Wonderland… de eerste konden we nog niet, maar was heel erg goed, en dan ook in het 3d gebeuren… de tweede konden we wel al, maar was in 3d ook goed te doen… en daarna was het echt bedtijd geworden…

En dan is het alweer maandag, vanmorgen de meeste huishoudelijke taken gedaan, en ik had nog even een afspraak om 11.25 waar ik heen moest… maar was op tijd terug voor de lunch… de post werd al bezorgd voor 13.00 dus die ben ik na de afwas gelijk gaan sorteren… en daarna was het tijd om eens te kijken naar de e-mails, en naar mijn blog… kortom ik ben er weer, had gewoon een weekendje geen zin in de pc… maar zoals je leest heb ik me kostelijk vermaakt…

Reacties

6 Reacties to “Weekendje zonder internet”

 1. Billy
  januari 23rd, 2012 @ 17:28

  ik zou het wellicht niet aankunnen, een heel weekend zonder pc… Razz

 2. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 17:30

  @Billy nou ja theoretisch is de game op mijn telefoon ook een game die internet nodig heeft… maar goed ik had er gewoon even helemaal geen zin in… en ach ja ik kan dus gewoon zonder mijn blog blijkt nu… maar ook zonder twitter en facebook, alhoewel via mijn game zijn er wel wat berichtjes verstuurd… Wink

 3. Marja
  januari 23rd, 2012 @ 17:38

  Moet kunnen. Zolang het vrijwillig is. Als je staat te popelen en er is geen verbinding is het een heel ander verhaal.
  Gelukkig geef ik niets om games, tv en film, dus tijd genoeg.

 4. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 17:40

  @Marja dat ben ik inderdaad wel met je eens, als je bezig bent dan moet er wel een goede verbinding zijn… en als je iets niet kan, terwijl je het graag wilt… en ik ach heb ook de tijd benut om over dingen na te denken… en dat was ook wel eens nodig…

 5. Caroline
  januari 23rd, 2012 @ 18:09

  Ik denk dat ik dan een soort van afkick verschijnselen krijg Wink
  Tv kan ik goed zonder, maar pc..

  Je hebt het wel lekker druk met de post!

  Liefs

 6. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 18:19

  @Caroline, ja het is inderdaad lekker druk bij de post dit was al de twee keer huis aan huis deze maand… voor mijn eigen wijk geen probleem want die ken ik natuurlijk heel goed… maar als je dan invalt in een wijk, wat ik gelukkig dinsdag ook al gedaan had… dan is het flink zoeken, vooral omdat er in deze wijk veel garage boxen zitten, veel gesloopt is, leeg staat, maar ook weer bijgebouwd is… en huis aan huis betekende dus ook post voor de garage’s en zelfs al post voor de nieuwe huizen die nog niet klaar zijn…

  Ik vind de tv toch wel erg leuk… en we kijken elke dag minstens twee tc series… en vaak ’s avonds een programma of een film, of beide… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.