«
»

Sketch Saturday 006

Geplaatst op woensdag 18 januari 2012 | 2 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Een groene vierkante kaart, daarop een groene strook, aan de onderkant uit de losse pols in een golf rand afgeknipt, want dit papier is zo dik, dat de kartelschaar er niet op een mooie manier door heen kon komen… daarop een lichte strook groen… daarbovenop een donkergroene cirkel, daarboven een iets kleinere groene cirkel, en daarop een grijze cirkel waar een plaatje aan vast zit… deze uitgewerkt in 3d… rechts onder zelf een tekst geschreven op een groen stukje papier, en afgewerkt in de rechter boven hoek met drie groene splitpennen…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, Sketch Saturday # 190 

Reacties

2 Reacties to “Sketch Saturday 006”

  1. Jannie
    januari 19th, 2012 @ 13:31

    Wat een mooie kaart en dan in mijn kleur,groen.

  2. Aline
    januari 19th, 2012 @ 21:31

    @Jannie, dank je wel…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.