«
»

Scr@p Cards 003

Geplaatst op maandag 23 januari 2012 | 2 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Een winterkaart, en dan kom je wat mij betreft in de kleuren blauw uit… nu is het wel erg leuk dat ik pas geleden nieuwe plaatjes gekocht heb… en dat daar veel winterse plaatjes bij zaten in dit geval in de stijl van Ot en Sien… een lichtblauwe vier kante kaart, en daarop drie verschillende rechthoeken in verschillende soorten papier, die ik steeds weer scheef over elkaar opgeplakt heb… en daarop een rechthoekig plaatje met een winters tafereel in 3d uitgewerkt… afgewerkt met een geruite blauwe strik en drie splitpennen in een metaal kleur links boven…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, Scr@p Cards Challenge #19 

Reacties

2 Reacties to “Scr@p Cards 003”

  1. jannie
    januari 23rd, 2012 @ 22:23

    Mooie kaart en erg leuk plaatje

  2. Aline
    januari 23rd, 2012 @ 23:16

    @Jannie dank je wel, en ja de plaatjes van Ot en Sien zijn erg leuk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.