«
»

Nieuwe categorie: Dinszin

Geplaatst op dinsdag 31 januari 2012 | Geen reacties

Dinszin… iets nieuw, of misschien ook niet, want ik heb niet het hele web afgezocht of er al iets bestaat als dit… speel al tijden met het idee om aan de hand van een zin een verhaal te  laten starten… dat wil zeggen iedereen begint met dezelfde zin, en daarna ben je vrij om te gaan schrijven, ben benieuwd hoeveel verschillende verhalen we gaan krijgen… en of dat een eerste zin bepalend is voor een verhaal en waar het heen gaat… kortom, voortaan krijg je elke dinsdag dus een beginzin op… de rest van de spelregels, vind je in een volgend logje… ik hoop je volgende week dinsdag terug te zien, en veel verhalen te mogen lezen… reclame maken mag, logo is er speciaal voor gemaakt, dus neem hem mee en laten we zorgen dat we volgende week met velen meedoen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.