«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 13

Geplaatst op woensdag 11 januari 2012 | Geen reacties

De vijfde avond van het seizoen, maar ik was er de vorige keer niet, dus eigenlijk is dit mijn vierde… ik heb vanmiddag hard gewerkt, eindelijk kan je wel zeggen… weet tenslotte al van te voren dat we 20 maart een serie aan de andere leden van de fotoclub tonen… dus had natuurlijk veel eerder kunnen beginnen… mijn serie van dit jaar ga ik wijden aan een klein deel van dierentuin Emmen, welke laat ik nog even in het midden… ben slechts vijf keer in de dierentuin geweest dit jaar, de laatste keer had ik een clubgenoot meegenomen… en ja hij zit ook bij de natuurclub, en zijn serie ging over dezelfde dieren, uit dezelfde dierentuin… dus hebben we nu besloten samen een serie te maken, van ons dagje uit in december… kortom we moeten er nog even hard aan werken, maar gaat goed komen… 25 januari neem ik mijn laptop mee en ga ik even bij hem op bezoek, en dan komen we er vast wel uit…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.