«
»

Fotoclub FWG Den Helder 74

Geplaatst op dinsdag 31 januari 2012 | Geen reacties

Vanavond een andere manier van foto’s bespreken (ik had geen foto’s ingeleverd), drie van onze leden volgen een cursus van de foto bond… waarbij op een positieve manier gekeken wordt naar de foto’s… dit doen ze aan de hand van vier verschillende zaken: 1 Beschrijven, 2 Analyseren, 3 Interpreteren en 4 Waarderen… eigenlijk betekent het, dat je van elke foto de pluspunten aanhaalt… en wat wij misten was de verbeteren punten, want wij zijn vrij leergierig, en nemen foto’s mee om te kijken wat we er nog meer uit hadden kunnen halen, en hoe we het een volgende keer anders kunnen doen… daarnaast is het zo dat we normaal met zijn allen de foto bespreken en de discussie aan gaan… nu waren voornamelijk de besprekers aan het woord en wij aan het luisteren… kortom een vorm waar we nog aan dienen te sleutelen, maar het is wellicht wel handig, dat wij onze foto’s eens op dezelfde manier bekijken… voor we ze meenemen naar een club avond…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.