«
»

3d brillen en blu ray speler

Geplaatst op woensdag 4 januari 2012 | 6 Reacties

Op 18 november liet ik jullie weten dat we onverwachts een 3D tv gekocht hadden… en vanmorgen zijn we de daarbij bijhorende 3d brillen gaan kopen… waar we op het internet vrij hoge prijzen zagen, viel het in de winkel gelukkig erg mee en kwamen we op 79 euro voor 2 brillen uit… en daarnaast is het handig om een Blu Ray speler te hebben, zodat we ook echt 3D films kunnen afspelen… dus deze er gelijk bijgekocht…

Uiteraard  is het handig om dan ook een Blu Ray 3D film te hebben, dus zijn we vanmiddag even de stad in gegaan… en dat viel nog vies tegen, laten we zo zeggen we kunnen beter gewoon via Bol.com gaan bestellen want het aanbod was uitermate slecht… op één film na dan we vonden namelijk wel Resident Evil: Afterlife in 3D… de film hebben we al gezien, deze is goed (net als de voorgangers)… dus deze is het geworden, van de week gelijk maar even kijken…

Reacties

6 Reacties to “3d brillen en blu ray speler”

 1. An*
  januari 4th, 2012 @ 21:13

  Het lijkt me heel apart om een film in 3D te zien. Jammer genoeg niks voor mij omdat ik geen diepte kan zien, ben toch reuze nieuwsgierig hoe het eruit ziet! Veel plezier ermee!

 2. Aline
  januari 4th, 2012 @ 21:23

  @An, het is heel gaaf om te zien… sommige dingen komen echt uit je tv…

 3. Ria
  januari 4th, 2012 @ 22:29

  Inderdaad mooi zoals die tijger uit het bos recht op je af komt.
  Zogauw er een tv op de markt komt met 3D zonder bril ,ja wie weet.
  groetjes ,Ria

 4. Aline
  januari 4th, 2012 @ 23:57

  @Ria dat gaat niet lukken, maar het zijn wel draadloze brillen, dus ze zijn alweer een stapje verder… en het zijn ook niet meer van die papieren met een groen/rood of blauw/rood glas… en het is echt heel mooi, met name water werkt prachtig… en landschappen, gronden met diepten…

 5. Caroline
  januari 6th, 2012 @ 23:56

  Ik ben er ook heel benieuwd na!

  Liefs

 6. Aline
  januari 6th, 2012 @ 23:59

  @Caroline het is echt heel gaaf…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.