«
»

Google Friend Connect

Geplaatst op donderdag 29 december 2011 | 6 Reacties

Had het in september al eens over Nedworked blogs (te vinden in de middenkolom onderaan), dat via facebook werkt, en waarbij je bloggers kunt connecten met je blog… maar een heleboel mensen zijn overgestapt naar Blogger, en ook een heel stel creatieve bloggers gebruiken Blogger… en daarmee de Google Friend Connect en die vind ik eigenlijk ook wel erg leuk om gewoon hier op mijn blog te hebben… dus heb ik net even de widget gemaakt, die in de middelste kolom geplaatst onder de laatste berichten… en daarmee kan je me dus vanaf nu ook volgen… en het leek me wel leuk even te melden dat iedereen zo’n leuke widget op zijn/haar blog kan plaatsen…

Reacties

6 Reacties to “Google Friend Connect”

 1. Chantal
  december 30th, 2011 @ 06:53

  ik doe weinig aan dit soort zaken, moet er eens induiken Chic

 2. Draver
  december 30th, 2011 @ 09:21

  Dank voor de tip, zou dit bij WordPress ook werken.

 3. Aline
  december 30th, 2011 @ 09:36

  @Chantal vind het wel leuk om uit te vogelen…

 4. Aline
  december 30th, 2011 @ 09:37

  @Draver ik heb een blog die draait op WordPress, dus ja gaat werken…

 5. Geert
  januari 6th, 2012 @ 16:41

  Het vervelende is alleen dat Google Friend Connect er mee stopt… je widget is zelfs al leeg! Ik liep daar zelf ook tegenaan op één van de blogs die ik beheer.

 6. Aline
  januari 6th, 2012 @ 20:20

  @Geert heb inderdaad gelezen dat Google wat stekkers uit bepaalde dingen gaat trekken, al zou ik het heel vervelend vinden…

  De mijne is leeg omdat het er pas net een week opstaat… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.