«
»

Fotoclub FWG Den Helder 67

Geplaatst op dinsdag 6 december 2011 | 4 Reacties

Vanavond hadden we eerst de foto van de maand… daar had ik geen foto voor dus heb ik daar niet aan meegedaan… wel is het leuk dat de foto waar ik op stemde, eerste is geworden… daarna was er een uitslag van de foto wedstrijd van vorige week… maar toen ben ik niet geweest, was wel leuk om de beste 10 foto’s te zien… de foto’s van de foto van de maand, zijn allemaal besproken… en daarna begonnen met de digitale foto-bespreking… en na de pauze waren mijn foto’s aan de beurt… eerst de druppels en die riep veel goede geluiden op… dat ze hem mooi vonden, qua lichtval, goed gezien… de tweede foto de paddenstoeljes, was te veel ingeflitst… moet dus voortaan mijn flits wat minder fel instellen (of mijn losse flitser met softbox gebruiken)… en de derde foto, was het onderwerp niet scherp genoeg… wel goed gezien, maar sommige hadden wat moeite me de kleuren, alles bruin, maar ja het is herfst, en een pad heeft nu eenmaal schutkleuren… was al blij dat we hem zagen… en niet op hem stonden… want deze pad liep ook echt op het pad… kortom dat moet ik nog eens over doen… als ik de kans krijg natuurlijk…


© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

4 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 67”

 1. Simen Vrederat
  december 7th, 2011 @ 01:48

  Ook de pad lijkt (als de paddestoelen) in het volle licht van de belangstelling. Hij (zij) wil the voice of holland worden denk ik.
  Kansen krijg je niet, daar moet je zelf voor zorgen. Dat lijkt me jou wel toevertrouwd.

  Vriendelijke groet,
  Simen Vrederat

 2. HansDeZwans
  december 7th, 2011 @ 09:10

  Fijn, zo leer je heel wat bij vermoed ik. Ik vind de commentaar ook telkens terecht. Uit kritiek kun je alleen maar leren.

 3. Aline
  december 7th, 2011 @ 15:39

  @Simen dank je wel, en soms moet je voor kansen vechten… Wink

 4. Aline
  december 7th, 2011 @ 15:40

  @HansdeZwans, inderdaad leer er steeds weer wat bij, en dat houd het zeker leuk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.