«
»

Allsorts 003

Geplaatst op donderdag 1 december 2011 | 6 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Eerst google maar eens opengeslagen, en bij plaatjes gaan kijken… want deze woorden kende ik nog niet, en toen zag ik dus allemaal vlaggetjes, en bekeek ik de voorbeeld kaarten nog eens goed, en ja hoor ze hadden allemaal vlaggetjes… moest even nadenken, maar al snel had ik een stukje bruin papier en mijn letter stickers gepakt… de stickers op verschillende kleuren groen papier geplakt en uitgeknipt… deze daarna door de Xyron 150 stickermachine gehaald, zodat het weer stickers werden… aan de slag met groen mizuhiki draad (ps mocht je de tijd hebben kijk eens hier daar vind je de mooiste werkstukken met dit draad)…  een groene kaart genomen, daarop een groen scrapvel met de tekst Hartelijk Gefeliciteerd erop… de vlaggetjes opgeplakt, en daarop dus het woord Hoera gespeld, toen kwam het zoeken naar een leuk plaatje, en ik was al bezig met iets anders, toen ik me bedacht… en even later vond ik deze feestvierders, en ik heb hun in 3d uitgewerkt…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, Allsorts challenge blog week 131

Reacties

6 Reacties to “Allsorts 003”

 1. jannie
  december 1st, 2011 @ 23:30

  Wat is deze knap gemaakt en zo leuk.

 2. Aline
  december 1st, 2011 @ 23:38

  @Jannie dank je wel, was een heel werkje… Wink

 3. Mummylade
  december 2nd, 2011 @ 22:29

  such a happy card! Thank you so much for sharing with us at Allsorts this week and good luck!

 4. nicola j
  december 3rd, 2011 @ 00:06

  Great card! I love the cute characters and beautiful bunting!
  Thanks for entering our pennants challenge over at Allsorts this week and good luck!
  Love Nicola xxx

 5. Aline
  december 3rd, 2011 @ 00:07

  @Mummylade, thanks for stopping by…

 6. Aline
  december 3rd, 2011 @ 00:08

  @nicola j It’s the first time a made a bunting, and I like the idea… will use it again… thanks for your compliment…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.