«
»

Scr@p Cards 002

Geplaatst op woensdag 23 november 2011 | 4 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Een kerstboom, dus dat betekent eerst zoeken naar het plaatje… en ach deze vond ik wel heel erg lief, dus vandaar uit de rest erbij gezocht… een donkere groene vierkante kaart als basis… een driehoek van lichtgroen papier gesneden… en een halve glazen-onderzetter tegelijk op de kaart geplakt… daarop het plaatje in 3d uitgewerkt… toen vond ik leuke stickers voor de rechterboven en de linkeronder hoek… aangezien daar een sterretje op zat dat ik los ook had, heb ik er drie op de kaart geplakt, en daarboven op een strasssteentje (in de sterren zaten gaatjes namelijk, en die zijn nu niet meer te zien), daarnaast vond ik witte sterren die als sneeuwvlokken kunnen dienen… een tekst sticker rond proberen op te plakken, wat gelukt is… en afgewerkt door wat lijm onder het plaatje aan te brengen en daar nep sneeuw in te strooien…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, Scr@p Cards Challenge #17 

Reacties

4 Reacties to “Scr@p Cards 002”

 1. Jannie
  november 24th, 2011 @ 16:20

  Een erg leuke kaart Aline.Je bent nu al goed op weg met de kerstkaarten denk ik.

 2. Aline
  november 24th, 2011 @ 20:24

  @Jannie die gaan inderdaad wel lekker ja…

 3. Suze
  november 25th, 2011 @ 21:12

  Prachtige kaart Aline, bedankt voor het meedoen aan onze challenge bij SCCB.

  lieve groetjes Suze

 4. Aline
  november 25th, 2011 @ 23:41

  @Suze dank je wel voor je compliment…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.