«
»

Play Date Cafe 001

Geplaatst op dinsdag 15 november 2011 | 2 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Een vierkante witte kaart, daarop een iets kleiner zwart vierkant, die je gelijk kan opplakken… dan een iets kleiner wit vierkant, en daarop een oranje spinneweb vel… in deze twee vellen vier zwarte eyelets in de hoeken… en pas daarna op het zwarte vierkant plakken… gekozen voor een pyramide vel, had alleen in het begin niet door dat deze gedraaid moest worden, en ik wilde de roze rand niet op deze kaart… maar het is goed gekomen… heb eronder nog wel een zwart recht hoek geplakt, dat kwam mooier uit op het oranje… afgewerkt met een witte strik boven het plaatje… drie bloemen en daarop een kraaltje, en twee geponste zwarte vlinders aan de linkerkant van het plaatje… een geboorte kaart in kleuren die je normaal niet zo snel tegenkomt…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, The Play Date Cafe Challenge PDCC 107
Helaas was ik te laat om deel te nemen 

Reacties

2 Reacties to “Play Date Cafe 001”

 1. pieterbie
  november 16th, 2011 @ 21:05

  Amai, wat heb jij je werk er van gemaakt.
  Chapeau!

 2. Aline
  november 16th, 2011 @ 23:28

  @Pieterbie tja maar het was wel erg leuk om te doen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.