«
»

FSC 003

Geplaatst op vrijdag 11 november 2011 | 4 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Kon het niet laten dit is zo’n simpele, maar leuke sketch, ik moest er wel twee maken… de bovenste een condoleance kaart, zag het plaatje en ik wist dat ik mijn kaart daarom heen wilde maken… gekozen daarom voor een zilveren kaart… om het niet te somber te maken, gekozen voor twee verschillende kleuren groen voor de stroken… de stroken opgeplakt, en daarna het plaatje in 3d uitgewerkt…

De twee kaart begonnen omdat ik tevens het plaatje van de koalabeer gezien had, en eigenlijk gewoon weg niet kon kiezen… daarnaast is deze sketch zo eenvoudig, dat ik vrij snel klaar was, gekozen voor een gouden kaart erbij… en voor twee verschillende kleuren bruin… waarbij ik op de verticale strook wat glitters op de bloemblaadjes heb aangebracht… de stroken opgeplakt en daarna het plaatje in 3d uitgewerkt…

© foto’s en werkstukken Aline
© Sketch Tracey
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers

Reacties

4 Reacties to “FSC 003”

 1. Tracey Feeger
  november 13th, 2011 @ 01:03

  Aline you have done a great job with the sketch – and two cards as well. Those silver leaves on the first card look wonderful and gotta love the koala pic on the second. Both wonderful cards. Thanks for joining us at Friday Sketch Challenge.
  mwah
  Trace

 2. Aline
  november 13th, 2011 @ 11:09

  @Tracey thanks for you compliment, made those cards by finding the pictures first…

 3. Susan M
  november 25th, 2011 @ 07:05

  Gorgeous! Love them both… especially the koala (I’m an Aussie!)! Thanks for joining in at Friday Sketch Challenges.
  Susan xxox
  http://stamponme.blogspot.com/

 4. Aline
  november 25th, 2011 @ 16:06

  @Susan thanks, I could not choose, and looks like I’m having the same problem for this weeks challenge…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.