«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 12

Geplaatst op woensdag 9 november 2011 | Geen reacties

De derde avond van het seizoen, we waren er bijna allemaal dus dan is het erg gezellig… ik  twijfel nog steeds, dus nog niets opgegeven voor mijn thema… dus heb ik nog een maand om het bekend te maken (en dan heb ik tot 20 maart de tijd om er aan te werken)… verder hebben we met zijn alle foto’s van elkaar bekeken en daar zat heel mooi werk tussen… tevens waren er foto’s van het uitje van drie weken geleden naar Schoorl, en ze hebben inderdaad flink wat paddenstoelen geschoten… en zei ik de vorige keer nog dat ik flink wat aan mijn foto’s moest aanpassen… door een nieuwe grafische kaart in de pc op de fotoclub, is dat niet meer nodig… en ben ik blij dat ik gister nog even vroeg of ik mijn foto’s nog een keer mocht zien…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.