«
»

Fotoclub FWG Modelgroep 002

Geplaatst op dinsdag 8 november 2011 | Geen reacties

Twee woensdagen geleden was ik ziek, maar het was wel de avond van de modelgroep, dit keer slechts met een opkomst van drie personen… maar zij zijn verder gegaan waar we gestopt waren een maand geleden… er is nu een stukje opgesteld voor de krant en volgende week donderdagavond 17 november, hopen wij nieuw modellen te verwelkomen bij ons op de club door ze een voorlichtingsavond te geven… kortom er is nog wel even werk aan de winkel, want dat betekent ook dat wij moeten zorgen dat er werk van ons te zien gaat zijn… en dat we in elkaar hebben staan wat we willen… dus ons zelf kunnen presenteren… ben erg benieuwd hoeveel dames en heren er op af zullen komen… en omdat we zelf ook mee mogen flyeren plaats ik het bericht bij deze gewoon op mijn eigen blog…

  Persbericht Fotoclub FWG Den Helder, 8-11-2011

Ben jij Helders ‘Next Top Model’?

Fotoclub FWG Den Helder zoekt modellen

 

De Fotoclub FWG Den Helder is op zoek naar mensen die het leuk vinden om te poseren en zo mee te werken aan het maken van mooie en bijzondere foto’s.

De Fotoclub is een aktieve vereniging van amateur fotografen, die ruim 50 leden telt. Binnen de fotoclub is een enthousiaste modelgroep, bestaande uit fotografen en modellen, die zich bezig houdt met alle facetten van de modelfotografie. Die modelgroep heeft nu weer plaats voor nieuwe modellen.

Amateur fotografen beoefenen hun hobby doorgaans zeer serieus en proberen voortdurend hun niveau te verbeteren. Voor portret- en modelfotografie is daarbij de inbreng van de modellen onontbeerlijk”, aldus Taco de Bruin, coordinator van de modelgroep. ”Wij kunnen veel nieuwe modellen gebruiken, want nieuwe mensen zorgen voor nieuwe ideeën en uitdagingen”.

Vandaar dat er op donderdag 17 november a.s. een avond wordt georganiseerd, waar mensen die geïnteresseerd zijn om model bij de Fotoclub FWG Den Helder te worden, zich vrijblijvend kunnen laten informeren over de modelgroep. De aanwezige fotografen zullen hun werk tonen. Ook komen de spelregels en werkwijze van de modelgroep aan bod en kan men zich natuurlijk aanmelden als model, dit alles onder het genot van een vers kopje koffie of thee.

Wij zijn nadrukkelijk niet op zoek naar meisjes van 15, 16 jaar, die er van dromen om fotomodel te worden”, verduidelijkt De Bruin. ”Wat wij zoeken zijn (jonge) mensen vanaf een jaar of 18, 19 (zowel mannen als vrouwen), die weten dat ze uitstraling hebben, die het leuk vinden om voor de camera te staan en samen met de fotografen willen proberen kunst te maken. Natuurlijk houden ze er na verloop van tijd wel een set fraaie foto’s van zichzelf aan over.”

De avond op 17 november begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het clubgebouw van de Fotoclub FWG Den Helder, Merelstraat 1a, hoek Ruyghweg.

Mensen die op 17 november niet kunnen, maar wel belangstelling hebben om model te worden, kunnen kontakt opnemen met de coordinator, tel. 0223-633649.
Bron: Den Helder Actueel  

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.