«
»

Fotoclub FWG Den Helder 65

Geplaatst op dinsdag 15 november 2011 | Geen reacties

Deze week hadden we bezoek van een andere fotoclub namelijk Het derde oog uit Wieringerwerf… zij zijn een kleine fotoclub met rond de twintig leden… ongeveer de helft daarvan was gisteravond op bezoek en had werk meegenomen… een drie tal personen had afgedrukte foto’s bij hun… de voorzitter liet weten dat al hun avonden op die manier gaan… want ze zijn nog aan het sparen voor een beamer… maar een heel stel had gehoord dat wij wel een beamer hadden en zo werden er ook nog digitale series bekeken, zowel voor als na de pauze… wat voor hun zelf natuurlijk erg uniek was, om hun foto’s op groot beeld te zien… erg leuk om al het werk van anderen te bekijken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.