«
»

Fotoclub FWG Den Helder 64

Geplaatst op dinsdag 8 november 2011 | Geen reacties

Twee avonden niet geweest, was er eentje ziek, en de ander was ik net terug van vakantie… dus vanavond was het echt tijd om weer eens langs te gaan… vanavond mochten vijf leden een tiental foto’s laten zien… drie voor de pauze en twee na de pauze… een leuke avond, want ik vind het wel leuk om te zien waar ze mee bezig zijn… meestal laten ze ander werk zien op zo’n avond… en zo was de avond eigenlijk vrij vroeg af…

Maar jullie hebben van mij nog de cijfers te goed van de eerste wedstrijd, en ik zou de foto’s nog laten zien… de eerste hadden jullie al gezien, de zweefbij… en ondanks de mooie woorden de vorige keer is de foto dertigste geworden (van de 54 foto’s) het punten aantal wat de foto kreeg is 6,82… de eerste behaalde overigens  7,94 punten met zijn foto… de prairiehond heeft een 6,55 gekregen en behaalde daarmee de zesenveertigste plaats… en de ringstaartmaki deed het net iets beter en kreeg een  6,58 en behaalde de vijfenveertigste plaats… kortom er is nog een hoop werk aan de winkel voor me…


© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.