«
»

DWYT 006

Geplaatst op donderdag 17 november 2011 | 2 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Een totaal andere kaart dan normaal, dus het was even flink uitmeten, maar gelukkig stonden er maten bij… al wijken die van mij wel iets af… belangrijkste was leuk papier bij elkaar te zoeken, en dat is gelukt, volgens mij dan… een groene vierkante kaart, daarop een groen gestreept vierkant… en daarop de vijf-kanten, gekozen voor rood papier met een boodschap… goed in de gaten gehouden dat er eentje op zijn kop ging, dus dat de tekst er wel goed op zou komen… daarna de plaatjes en daarop is bij beide de slee nog een keer met 3d kit erop gezet… in twee hoeken drie bloemen knopen… en toen miste ik nog iets, en dat bleek ook uit het voorbeeld, er ontbrak nog iets namelijk een rand langs de vijf-hoeken, de buitenrand was geen probleem… maar de binnen rand is gewoon uit de hand geknipt…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, Don’t waste your thursday’s #112 sketch 

Reacties

2 Reacties to “DWYT 006”

  1. Annemieke
    november 20th, 2011 @ 01:54

    O, die is wel heel leuk geworden, Aline! Bedankt dat je weer mee DWYTterde!

  2. Aline
    november 20th, 2011 @ 19:42

    @Annemiek graag gedaan, vind hem zelf ook heel leuk geworden… Grin

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.