«
»

CFY 002

Geplaatst op woensdag 16 november 2011 | 12 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

In eerste instantie zat ik naar de sketch te kijken en dacht ik oeps… een klein uurtje later toen ik mijn bed uit was, wist ik het ik had nog wel bladeren… even gezocht tussen mijn twee kratten die vol zitten met natuurlijke materialen… en daar vond ik wat ik zocht… gelukkig, en zo kon ik alle spullen bij elkaar zoeken en klaar leggen voor vanavond… gekozen voor een witte kaart… en daarop een roze scrapvel waar toevallig ook bladeren en bloemen op stonden… daarna aan de slag met de groene stroken, had ze eerst even breed, maar dat vond ik toch niet zo mooi… en tja de bloem, deze heb ik onlangs tijdens onze vakantie op de markt in Almere gekocht (nou ja een zak met 24 stukjes, voor 6 bloemen) deze combinatie vond ik wel erg mooi… daarna een cirkel, eh mijn cirkel snijder ligt boven op zolder… maar ik had nog wel een paar Fiskars Shapecutter* mallen liggen (zonder de shapecutter, die ligt ook op zolder)… maar ben niet voor een gat te vangen… twee cirkels getekend, en deze uitgaan knippen en zo ontstond de groene rand, maar het vel wat ik gebruikt heb, had ook een hele mooi vlinder patroon op de andere kant… de dat sloot heel mooi bij elkaar aan… afgewerkt met een paar groene glitter steentjes… en toen was ik nog iets vergeten namelijk de tekst… eigenlijk had de bloem iets meer naar links gemoeten… maar goed ik vind het een hele leuke kaart geworden…

© foto en werkstuk Aline
© Sketch van Joyce
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan bij Challenges for you daar staan alle deelnemers

*Fiskars Shapecutter brengt me terug in 2001 toen die door mij op de KreaDoe geïntroduceerd werd, heb er een aantal dagen mee zitten demonstreren… erg leuk om te doen, een heel leuk apparaat, heb dan ook alle mallen… gebruik ze alleen niet zo vaak, en nu dus als creatieve oplossing weten te benutten…

Reacties

12 Reacties to “CFY 002”

 1. Monique
  november 17th, 2011 @ 09:05

  Prachtige kaart, leuk datje weer meedoet met CFY!

 2. jannie
  november 17th, 2011 @ 09:44

  Een hele mooie kaart Aline.

 3. anja curvers
  november 17th, 2011 @ 14:13

  Prachtig kaartje zo mooie compositie.

 4. margot
  november 17th, 2011 @ 15:57

  leuke kaart, ik vind de kleurencombinatie zo goed gekozen!

 5. Marjan
  november 17th, 2011 @ 18:51

  Ik vind je kaart heel mooi!! Leuk ook de cirkel met het “raamwerkje” erin. Fijn dat je weer met ons meedoet!

  Groetjes, Marjan

 6. Joyce
  november 17th, 2011 @ 22:35

  Leuke kaart! Ik vind de varen bladeren zo origineel bedacht! Enne je hoeft de schets niet exact te volgen hoor, je mag best dingen aanpassen zoals jij het leuk vind WinkBedankt voor je bijdrage aan CFY! Groetjes Joyce

 7. Aline
  november 19th, 2011 @ 15:54

  @Monique graag gedaan, vind het een hele leuke sketch…

 8. Aline
  november 19th, 2011 @ 15:54

  @Jannie dank je wel…

 9. Aline
  november 19th, 2011 @ 15:54

  @Anja dank je wel…

 10. Aline
  november 19th, 2011 @ 15:55

  @Margot dat was eigenlijk het meeste werk… uitvogelen of het bij elkaar past…

 11. Aline
  november 19th, 2011 @ 15:57

  @Marjan dank je, was de vlinders in eerste instantie bijna vergeten… Wink

 12. Aline
  november 19th, 2011 @ 16:00

  @Joyce ik probeer altijd heel dicht bij de sketch te blijven… en tja de bladeren, ben blij dat ik die nog had liggen… ben nu al dagen opzoek naar iets anders, en denk dat ik dat beter kan staken… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.