«
»

Zolder opruimen

Geplaatst op donderdag 20 oktober 2011 | 10 Reacties

Onverwachts gister na de lunch, de hele zolder leeg getrokken… om daarna te kijken wat we met de spullen moesten die er op stonden… zo lagen er nog vele lege dozen die je in het begin vaak dient te bewaren vanwege garantie en zo… die konden gelijk weg, er stonden tevens nog drie computers, twee beeldschermen, en drie toetsenborden, en op een beeldscherm en een toetsenbord na (handig omdat we een Mac mini in huis hebben)… kon alles min de harde schijven zo weg… er stonden nog twee cdi’s waar helemaal niets meegedaan werd, deze zijn goed voor de kringloop… en in de extra kamer stonden ook nog heel wat kratten die eigenlijk naar zolder konden… voor mij zeer handig, nu ik weer creatief bezig ben, want ik ben die kratten steeds op nieuw aan het stapelen… dus nu er nog maar twaalf staan in plaats van dertig… wordt het voor mij wat makkelijker, en krijgen we een hoop ruimte…

Daarnaast hadden we begin dit jaar voor de logeerkamer (ook extra kamer of kleding kamer genoemd)… wat planken gekocht, die nog op metalen dragers opgehangen moeten worden, want de metalen rekken die er nu staan, zijn aardig af… komt omdat die rekken vol staan met creatieve hobby boeken en tijdschriften… de hele bovenste plank is nu ook naar zolder gebracht, dit omdat ik alles van die hobby op zolder heb gezet… en de onderste plank, bevatten een vier tal series, waarvan er voor mij nog maar één interessant is, dus drie series voor de kringloop… en zo wordt het alleen maar ruimer en lichter, en makkelijk om die planken straks op te hangen… dus er is nog wel wat werk te doen… gelijk daarna alles voor de kringloop in de auto ingeladen… en het oud papier alvast buiten neergezet… want het werd echt twee keer rijden vanmorgen… de auto ging inderdaad ook nog een keer vol met troep voor de vuilstort, dat heb je als je een kleine auto hebt…  maar na twee keer is het hier wel mooi opgeruimd… en heb ik tevens de afspraak gemaakt dat als ik de goederen die in die achttien kratten op zolder staan, als ik die niet aanraak in de komende twee jaar, dan gaan die ook weg…

Reacties

10 Reacties to “Zolder opruimen”

 1. minoesjka
  oktober 20th, 2011 @ 19:46

  Lekker is dat he, af en toe eens wat “nieuwe” ruimte in je huis creeën.

 2. Aline
  oktober 20th, 2011 @ 20:09

  @Minoesjka ja het ruimt heel erg op, we zijn nog niet klaar, en het weekend zit helaas al vol, dus we gaan volgende week maar even verder, en anders na de vakantie…

 3. Saskia
  oktober 20th, 2011 @ 22:29

  Zo weg is weg en een ander weer blijSmile Is er nog ergens een weblogmeeting of is die van de baan, door die verhuizing ben ik alles kwijt wat betreft contactpersonen. Mijn blog ligt er nog steeds uit

  Groetjes Sas

 4. Aline
  oktober 20th, 2011 @ 22:46

  @Saskia precies weg is weg, en ik weet van geen meeting… heb niet vernomen of de laatste die gepland stond door gegaan is of niet…

 5. Vonnieb
  oktober 21st, 2011 @ 10:00

  Wij hebben geen zolder, maar wel een extra kamer en die moet ik ook weer eens nodig uitmesten.

 6. Aline
  oktober 21st, 2011 @ 14:22

  @Vonnieb het is ook geen grote zolder, meer een opberg ruimte, maar het is wel heel erg lekker om daar over te beschikken… Wink

 7. Saskia
  oktober 21st, 2011 @ 20:39

  De laatste waarvan ik weet zou jij organiseren o.a in dat dierenpark van Anna Paulowna maar ik begrijp dat dat niet georganiseerd is uiteindelijk?

  Groetjes Sas

 8. Aline
  oktober 22nd, 2011 @ 11:47

  @Saskia dan loop je flink achter, ik heb begin augustus laten weten aan Melody dat ik er geen heil in zag, we kunnen niet echt veel in Anna Paulowna, en het station ligt ook niet naast de deur… mogelijkheden op het park zijn ook beperkt… en heb toen gezegd dat Lelystad een veel mooiere plek is, en zij zou er eentje gaan regelen… maar door de migratie is daar de klad ingekomen… en verder heeft Melody besloten dat ze geen contact met mij wil, zonder opgave van reden (en niet alleen met mij, maar met meerdere)… dus hou ik het al helemaal niet meer in de gaten… Wink

 9. Saskia
  oktober 26th, 2011 @ 23:08

  O joh dat heb ik echt allemaal gemist want die migratie heeft er geen goed aan gedaan, ik heb bijna niemand gesproken en de weblogs zijn zowiezo onbereikbaar voor alsnog.Vreemd dat Melody er niet meer voor je is???? misschien kan ze jou ook niet bereiken.Moest even dit blogje terug zoeken maar heb vernomenen dat je niet zo lekker bent in het blogje bovenaan, van harte beterschap hoor!

  Groetjes Sas

 10. Aline
  oktober 26th, 2011 @ 23:31

  @Saskia, geeft niet hoor, ik heb van de meesten wel een nieuwe link, ze staan in mijn blogrol, mocht je nog mensen missen… en tja wat Melody betreft zal ik het nimmer begrijpen het ene moment maak je nog grappen met elkaar het andere moment, verwijderd ze je van twitter en facebook… terwijl ik net de week ervoor nog met haar een cursus had gedaan… als ze wat heeft, kan ze me bellen, en het bespreken, in plaats van zo raar doen, maar ja ze heeft velen op een hele rare manier behandeld, en verwijderd, dus het zal wel… het stelde van haar kant kennelijk niet veel voor, als je zomaar mensen aan de kant kan schuiven…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.