«
»

WWJW 001

Geplaatst op woensdag 26 oktober 2011 | 4 Reacties

Een hele andere uitdaging dan de vorige, dus heb ik een nieuw schrift gepakt… uiteraard een inleiding gemaakt… en wist eigenlijk gelijk dat ik wat letters nodig had… maar dat ik ze zo snel zou vinden had ik niet verwacht… de opdrachten gaan me elke week laten nadenken… dus ik ben helemaal voor…
Tja ik kon niet echt vinden wat ik zocht… dus besloten het bij deze madeliefjes te laten… met schrift etiketten, echter die heb ik maar even geknipt, zodat het wolken werden in plaats van rechthoeken met een wolk… de antwoorden staan uiteindelijk ook in deze wolken… en ach ja de tekst was er eigenlijk weer sneller dan ik gedacht had… kortom ik ben weer lekker bezig geweest…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht 

Reacties

4 Reacties to “WWJW 001”

 1. Kriebels & Krabbels
  oktober 28th, 2011 @ 19:04

  He he eindelijk tijd om te komen kijken. Leuk om ook nu weer jouw bijdrage te zien.

  Moge al je droomwensen uitkomen!

 2. ©helo
  oktober 29th, 2011 @ 10:25

  Jij ben er weer lekker snel bij.
  Het is leuk geworden ik ben nog wel van plan wat te doen maar weet eigenlijk niet wanneer …..

 3. Aline
  november 1st, 2011 @ 18:40

  @Kriebels en Krabbels, laten we het hopen, heb wel zin in een beetje meer ruimte… en oud te mogen worden met mijn vriend lijkt me een hele mooie droom… Wink

 4. Aline
  november 1st, 2011 @ 18:41

  @©hello als een droom zelf een taart bakken was, dan ben is die alvast uitgekomen zag ik net… en ja ik ben snel, had de datum in mijn hoofd zitten, want ik was gewoonweg erg nieuwsgierig naar de nieuwe uitdaging…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.