«
»

Update verkouden

Geplaatst op woensdag 26 oktober 2011 | 4 Reacties

Van maandag op dinsdag bijna geen oog dicht gedaan… kreeg het niet voor elkaar om in slaap te komen, had het steeds koud, heb liggen draaien… ben er zelfs een uurtje uit geweest… daarna een deken en een kussen erbij gepakt… en toen besloten de wekker uit te zetten, mocht ik nog in slaap vallen, dan komt de post wel later… ben inderdaad toen nog even in slaap gevallen, maar ja de post moest gedaan worden… en met opeens een 90% kans op regen… werd ik niet echt vrolijk, maar het zag er hoopvol uit, de regen zat vooral in het zuiden van het land… gelukkig was er weinig post, dus alles in de tas gedaan (normaal kom ik tussentijds altijd een paar keer thuis)… en gaan rijden, alle 15 straten weg gebracht, en in de laatste straat begon het dus toch te regenen… waardoor ik koud en nat thuis kwam… gelijk een douche genomen… maar kon mezelf niet meer warm krijgen daarna…

Na de lunch de verwarming flink aangezet, maar ik bleef rillen, en het duurde echt een tijd voor ik eindelijk één van de vier truien uit kon doen… Pascal besloot een paar films te kijken, want officieel was onze vakantie immers begonnen… en wonder boven wonder heb ik beide meegekeken, met Nikki tegen me aan, die kat is de hele dag naast me blijven liggen… en als ik weg ging, bleef ze op me wachten , tot ik terug kwam… heb niet veel gedaan verder, niet naar de fotoclub geweest, geen pc aan gehad… al zag ik wel al jullie lieve reacties via mijn mobiel binnenkomen (bedankt allemaal)… vlak voor het slapen gaan was ik op de bank in slaap gevallen met zowel Nikki als Suffie naast me… een super lief en leuk gebaar dat ze beide naast me lagen… een zware nacht gehad, wel geslapen, maar halverwege een uurtje beneden gezeten… had wat drinken nodig… enige wat ik kan drinken is dubbeldrank of limonade… die glijden het makkelijkste over mijn zere keel… en kauwgom bleek ook een goede optie om even de pijn te verzachten… daarna ging het vrij goed ben ik in slaap gevallen en pas om 8.00 uur wakker geworden…

Gelijk gaan douchen want ik werd badend in het zweet wakker, en dat is een goed teken, kan alles er lekker uit… mijn keelpijn veroorzaakt hoesten… en hoesten doet enorm veel pijn… daarna wat spullen bij elkaar gezocht om creatief bezig te zijn… ik moet toch wat om handen hebben… en dat ging redelijk, alhoewel ik er niet erg snel in was… na de lunch, wat zitten gamen op mijn telefoon, en daarna besloten een frisse neus te halen, goed ingepakt uiteraard… en we zijn naar de Action gelopen, en vandaar terug langs de Vomar… kortom een lekkere wandeling, en daarna verder gegaan met de kaart… en vandaar door naar de nieuwe uitdaging van Kriebels en Krabbels, waar ik de hele dag aan heb kunnen denken… na het avondeten dit gelijk gaan afmaken… en voor nu zit mijn hoofd dus vol, heb ik hoofdpijn… en ben ik blij met afleiding, vanavond ga ik niet naar de fotoclub, de modelgroep moet het zonder mij stellen… wel wil ik wat gaan bloggen, en dat doe ik dan ook bij deze… ik had me de begin van mijn vakantie iets anders voorgesteld…

Reacties

4 Reacties to “Update verkouden”

 1. Jaartal
  oktober 29th, 2011 @ 09:23

  en nu???

 2. Sisely.nl
  oktober 29th, 2011 @ 16:30

  Beterschap en ziek ze maar uit, sterkte…

 3. Aline
  november 1st, 2011 @ 18:42

  @Jaartal het gaat redelijk, ging een stuk vooruit, maar heb afgelopen nacht slecht geslapen, en het lijkt nu wel weer slechter te gaan…

 4. Aline
  november 1st, 2011 @ 18:42

  @Sisley ik ben ziek op vakantie gegaan vrijdagavond… maar we zijn nu iets minder ziek thuis gekomen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.