«
»

Tijdschriften

Geplaatst op dinsdag 4 oktober 2011 | 4 Reacties

© foto Aline

Morgen begint de plak en schrijf 10 daagse die Kriebels&Krabbels van Ontmoeten in woord en beeld gaat organiseren… in de lijst van de benodigdheden staat dat we tijdschriften nodig hebben… dus ben ik al weken wat tijdschriften opzij aan het leggen op de trap… zodat ze niet als nog bij het oud papier belanden… hier en daar ook  wat bladen gekregen, ben veel aan het vragen geweest, maar er kwamen weinig vrouwenbladen los… totdat gisteravond de buurvrouw nog even langs kwam, zij bracht de bovenste stapel nog even, waardoor mijn stapel in één keer verdubbelde… en de helft van die stapel bestaat uit de Viva… dus volgens mij ben ik nu wel klaar voor morgen, en de rest van de dagen… wil je ook mee doen kijk dan nog even snel op het blog van Kriebels&Krabbels

Reacties

4 Reacties to “Tijdschriften”

 1. Sjoerd
  oktober 4th, 2011 @ 20:00

  Voorraad genoeg, nu nog tijd om ze door te kijken…

 2. Sisely.nl
  oktober 4th, 2011 @ 22:19

  Suc6 ermee

 3. Aline
  oktober 4th, 2011 @ 23:20

  @Sjoerd de meeste heb ik wel al ingezien, dus dat scheelt, heb ook al wat leuke dingen gezien, dus ik hoop dat het werkt zoals ik het wil… Wink

 4. Aline
  oktober 4th, 2011 @ 23:23

  @Sisely ik vind het best spannend maar heb er zin in…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.