«
»

Plakken en schrijven dag 09

Geplaatst op donderdag 13 oktober 2011 | 6 Reacties

De negende dag van de “Plak en schrijf 10 daagse“… heel snel vond ik de voeten, eentje van een man en eentje van een vrouw, maar de achtergrond was zand… en dat wilde ik niet, dus ben ik ze gaan uitknippen en op zoek gegaan naar een strand, en dat heb ik gevonden… besloten met letters die ik had liggen de eerste letters van de woorden te maken… en de woorden had ik vrij snel in gedachten… en daarna wat tenen gaan beschrijven… twee verschillende werkwijzen, bij hem de tenen stuk voor stuk, bij haar een vijftal zinnen die steeds met het woordje Soms beginnen…
De Margriet die ik van de week kocht had een gast hoofdredacteur, namelijk Isa Hoes, het was namelijk alweer een jaar geleden dat Antonie Kamerling heen gegaan is… en ik vond een leuke film achtergrond… al maakte ik het me niet echt makkelijk want ik heb dus eerst alle gaten uitgesneden, om ze daarna weer te vullen… een lastig werkje maar wel heel leuk om te doen… de andere pagina heb ik gebruikt om andere bekende Nederlanders te laten zien… had een oude weekend en prive gekregen van een buurvrouw, en zo komen die ook van pas…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

6 Reacties to “Plakken en schrijven dag 09”

 1. ©helo
  oktober 14th, 2011 @ 07:02

  Het is weer schitterend. De tenen om daar in te schrijven, leuk bedacht.
  De film strip is ook mooi en heel anders en wat een werk al die gaatjes uitsnijden maar het resultaat mag er zijn Yes

 2. Kriebels & Krabbels
  oktober 14th, 2011 @ 07:14

  Wat een werk, maar oo wat leuk om te zien.

 3. ster hartje
  oktober 14th, 2011 @ 10:06

  wat ziet het er leuk uit! gezellige teentjes die olijk de wereld betreden.

 4. Aline
  oktober 14th, 2011 @ 14:26

  @©hello die tenen vind ik zelf ook wel grappig en die filmstrip, ach het was wat grote vakken uitsnijden, en daar dan weer plaatjes achter plakken… maar zo krijg ik het mooiste resultaat… en ach ik had een dag met wat meer uurtjes… Wink

 5. Aline
  oktober 14th, 2011 @ 14:26

  @Kriebels & Krabbels ik had het er voor over… en ben erg blij met de uitkomst…

 6. Aline
  oktober 14th, 2011 @ 14:27

  @Ster hartje bedankt, inderdaad lekker vrolijk toch die voeten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.