«
»

Plakken en schrijven dag 08

Geplaatst op woensdag 12 oktober 2011 | 20 Reacties

De achtste dag van de “Plak en schrijf 10 daagse“… al een paar dagen kijk ik tegen deze illustratie aan, die bij een verhaal gemaakt is… te groot voor één pagina, en te mooi om niet helemaal te gebruiken… dus besloten hem op te delen vandaag… maar ja wat doe je dan met de achtergrond… ik besloot een vel zwart papier te halen, maar terwijl ik die aan het zoeken was, kwam ik een stapel achtergrondvellen tegen, voor scrapbooken… en tja deze donder rode trok daarbij gelijk de aandacht… en een ander vel met cupido en hartjes deed dat ook, dus daar ben ik wat losse plaatjes uit gaan knippen… en toen miste ik nog iets, en dat was een tekst, en ik wist al dat ik veel letter stickers bezit, die plakje dan op een stuk papier, in dit geval rood, en die ga je vervolgens uitknippen, een giga klus, op zich ging alles vrij snel, maar de letters slokte iets meer tijd op… maar die maakten het wel af… daarna met zilver gaan schrijven… en nog een losse engelse tekst op de schouder geschreven…
Bij het bladeren tussen de achtergrondvellen, vond ik ook deze leuke plaat, en tja die was heel snel doormidden en opgeplakt… vanmorgen had ik lijm, stiften en potloden gekocht, dus kon me gelijk uit leven met 5 verschillende oranjes, en 6 verschillende kleuren blauw… en de letters hoofdzakelijk alleen in de kommen gebruikt… bij de kleine hele zinnen in één kleur geschreven… en bij de grote kom gewoon wat geschreven, en wisselen wanneer ik zin heb… uiteraard moest hier ook nog wat bij… dus nog wat letters gaan plakken op leuk gekleurd papier, en zo ontstond te tekst Less is more… uiteraard ook hier de letters weer waar de tijd in gaat zitten… maar met sticker letters kan je wel je eigen boodschap doorgeven…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

20 Reacties to “Plakken en schrijven dag 08”

 1. ©helo
  oktober 12th, 2011 @ 18:12

  Prachtig geworden allebei …. kan er naar blijven kijken …..
  prachtige stiften van welk merk zijn ze? ik heb een beetje en pennen tik vandaar.

 2. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 18:16

  @©hello Dank je achteraf zag ik dat ik vandaag twee ronde items heb gemaakt… enne ik heb de goedkoopste stiften en gelpennen (van de Action), ze hadden een paar soorten, heb ook nog metalic stiften gekocht, maar die schrijven wat breed… dus daar moet ik nog even mee om leren gaan, had gister behoefte gehad aan potloden… dus heb ook daar een paar van meegenomen…

 3. Redstar
  oktober 12th, 2011 @ 18:29

  Ik vind ze ook beiden geweldig, en respect voor je niet uitputtende creativiteit en inspiratie! Smile

 4. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 19:20

  @Restar die draait op vol toeren inderdaad… zelfs ik kijk er van op wat ik steeds weer weet te bedenken…

 5. Prenter
  oktober 12th, 2011 @ 19:30

  Mooi geworden allebei! Wat gaat hier een inspiratie rond. Ik blijf er nog even naar kijken.

 6. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 19:39

  @Prenter dank je wel, heb zelf het schrift open liggen, en verbaas me zelf ook, want die rode plaat heb ik al sinds de eerste dag apart liggen, het sprak gelijk aan die tekening, maar dat het er zo uit zou komen had ik toen nog niet verwacht… en die vissenkom, die ging als vanzelf…

 7. An*
  oktober 12th, 2011 @ 20:29

  Ze zijn heel mooi geworden Aline, erg leuk om te zien!

 8. Kriebels & Krabbels
  oktober 12th, 2011 @ 20:55

  Wat een geweldige plak- en-schrijfsels weer. Leuk idee om in de vissenkommen te schrijven met verschillende tinten.

  Wat me ook erg aanspreekt is dat je zelf aangeeft dat je spulletjes van de action komen. Het hoeft echt allemaal niet duur te zijn om lekker lol te hebben in het creatief bezig zijn.

 9. Voetje
  oktober 12th, 2011 @ 20:58

  Wat een leuke ideeën had je weer vandaag Smile Ik vind de vissenkommen iets mooier dan de cupido maar toch allebei goed gevonden!

 10. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 22:16

  @An dank je wel, vind deze zelf ook wel erg sterk als ik door het schrift blader…

 11. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 22:19

  @Kriebels & Krabbels dank je wel, vond de viskommen ook erg leuk, en had ze eigenlijk gelijk ingeplakt, zonder te weten wat te doen, zat eerst in mijn hoofd en nu ga ik groen zoeken, en wat steentjes en maak er een vissenkom van… maar toen op eens zag ik alle kleuren blauw, en blauw had ik dus niet, die miste ik van de week al, dus het ging daarna als vanzelf…

  En ja de Action heeft hele leuke spullen, voor hele leuke prijzen, en het schrift zelf komt er ook vandaan (heb er vandaag zelfs twee bij gekocht, voor de toekomst)…

 12. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 22:21

  @Voetje de viskommen was een spontane ingeving, waar niet over nagedacht is, die andere is eigenlijk wel heel erg gemaakt, maar daardoor heeft ook weer iets anders, kreeg vandaag al te horen dat die zo in een blad kwam, en dat is wel leuk want hij komt al uit een blad… Wink

 13. Annemieke
  oktober 12th, 2011 @ 22:24

  Wauw, Aline, ze zijn weer geweldig!!!

 14. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 22:30

  @Annemiek dank je wel, ik probeer maar wat, zoals ik al aangaf… en eigenlijk is het niet heel erg eerlijk (ik heb ooit les gegeven in creatieve cursussen, dus ik neem flink wat ervaring mee)…

 15. Yvonne
  oktober 12th, 2011 @ 22:45

  Die rode is echt gaaf en de vis is geweldig! : )

 16. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 22:50

  @Yvonne dank je wel… en dat terwijl ik dagen lang niets met die grote cirkel kon…

 17. Gerda Bergsma
  oktober 13th, 2011 @ 21:55

  Ze vormen een vrolijk geheel! Je houdt wel veel dingen bij zeg… Pffff… ik word al moe als ik er naar kijk Smile

 18. Jaartal
  oktober 13th, 2011 @ 22:25

  de ‘less is more’ is prachtig…… less is more beautiful dan klaarblijkelijk?

 19. Aline
  oktober 13th, 2011 @ 23:50

  @Gerda ach het was maar tien dagen, maar wel tien hele leuke dagen…

 20. Aline
  oktober 13th, 2011 @ 23:51

  @Jaartal dank je wel die less heeft ook wel wat, dat visje met die kommen die spraken mij ook erg aan gelijk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.