«
»

Plakken en schrijven dag 04

Geplaatst op zaterdag 8 oktober 2011 | 10 Reacties

De vierde dag van de “Plak en schrijf 10 daagse“… en dan aan de slag met reclame folders, op maandag krijgen we altijd een heel pak… en deze heb ik er maar eens bij gepakt… en uit verschillende folders maakte ik beide collages… een woonkamer met wat lekkers op de voorgrond… en een slaapkamer, compleet met leuke gordijnen en een kast op de achtergrond… daarna gaan schrijven en heb vele verschillende kleuren gebruikt daarvoor vandaag…

Daarna twee hele mooie platen die ik al op zij had gelegd, voor deze twee pagina’s gebruikt… bij de ene een kraan, bij de ander wat make up spulletjes… en daarna op zoek gegaan naar letters en die had ik eigenlijk zo gevonden… was alleen een flinke klus om die allemaal uit te knippen… maar spelen met letters vind ik super leuk, en het geeft een pagina net even iets meer… daarna ook hier gaan schrijven, twee kleuren maar gebruikt, omdat die er prima bijpassen… en zo zit dag vier er ook weer op, zo even langs bij alle anderen, ben benieuwd wat zij ervan gemaakt hebben…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

10 Reacties to “Plakken en schrijven dag 04”

 1. Kriebels & Krabbels
  oktober 8th, 2011 @ 19:17

  Wat is het toch geweldig om steeds weer nieuwe collages te zien verschijnen. Leuk dat ook jouw teksten alle kanten opgeschreven worden.

 2. Voetje
  oktober 8th, 2011 @ 21:16

  Jij maakt pas echt mooie collage’s, Aline!

 3. Ellen
  oktober 8th, 2011 @ 22:54

  Aline, wat een energie en fantasie. Je boek c.q. schrift groeit en groeit. Leuk dat je reclamefolders op deze manier een inspirerende bestemming geeft. De kamer ziet er gezellig ingericht uit (wat gaat dat snel op papier). Ik vind de blik van de vrouw op de rechtse pagina passend bij de rest van de collage. Ben benieuwd naar je zondag-editie Smile

 4. Aline
  oktober 8th, 2011 @ 23:31

  @Kriebels en Krabbels kijk ook elke dag weer uit naar de werkstukken van de anderen…

 5. Aline
  oktober 8th, 2011 @ 23:31

  @Voetje dank je wel voor je compliment…

 6. Aline
  oktober 8th, 2011 @ 23:33

  @Ellen ja een kamer inrichten ging opeens heel snel… een vloertje is gewoon een schaal van een andere folder… het was ook dat zij naar boven keek, dat ik dacht daar moet wat staan… ik ga letters zoeken… en toen vond ik het gelijk…

 7. Brigitta
  oktober 9th, 2011 @ 09:06

  Wat maak je prachtige collages Aline en direkt 2!!! Ik moet vandaag ook 2 want gisteren ben ik niet thuis geweest eens kijken of de mojo komt.

 8. Sisely.nl
  oktober 9th, 2011 @ 20:54

  Ziet er indrukwekkend uit zeg, mooi gedaan.

 9. Aline
  oktober 9th, 2011 @ 21:41

  @Brigitta, dank je wel, anders blijft dat schrift maar zo leeg… en ik kom zo even kijken bij die dubbele dag van jou…

 10. Aline
  oktober 9th, 2011 @ 21:42

  @Sisley dank je wel, het is even wennen dit inplannen… maar het is wel erg leuk om te doen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.