«
»

Plakken en schrijven dag 03

Geplaatst op vrijdag 7 oktober 2011 | 6 Reacties

De derde dag van de “Plak en schrijf 10 daagse“… heel dichtbij mezelf gebleven, bij de kleur die ik ontzettend graag draag… zwart en ik was bij toeval twee advertenties pagina groot tegen gekomen… en deze had ik dus al op zij gelegd, dat is het voordeel van weten dat je 10 dagen aan de slag gaat… gister had ik wat scrapbook-spullen erbij gepakt, en daar tussen zat ook een vel afwrijf-plaatjes thema Halloween… en die vond ik super bij het huis passen… al stonden eronder aan deze advertentie wat letters die ik er niet bij wilde hebben, maar van de andere advertentie was nog een randje zwart over en zo ben ik even gaan scheuren… tekst ging als vanzelf erover heen…

De rechter kant duurde even voor ik door had dat het best raar was, dus dat er veel bij kon, een dame onder in de hoek… het bessen-hart had ik gister al uitgeknipt voor bij de fruit-collage maar dat paste toch weer niet… en de slak was ik al tegen gekomen, en had ik ook al klaar leggen, kortom soms zie je dingen daar moet je iets mee doen… op deze pagina eindelijk met de letters gaan spelen, op zijn kop geschreven, op zij geschreven, op het haar geschreven…

En we gaan er gewoon voor dus ben ik ook nog eens even buiten mijn comfort zone gegaan, een reisblad gepakt, dat net binnen was, en daar vier pagina’s uitgehaald, en deze ven ik gaan verscheuren… maar wel zo dat er witte rand achterblijft (naar je toe scheuren dus)… en die dan kris kras door elkaar gaan plakken, en zorgen dat het een geheel wordt… en dan met een goud stift er gewoon overheen schrijven… dit was echt in een paar minuten gedaan, maar het is eigenlijk mijn ding niet, het past niet bij me… het voelt als iets afrafelen… ik hou van controle over mijn werk hebben… en dat gevoel had ik niet zo, ondanks dat is het resultaat wel erg leuk… en ben ik weer een ervaring rijker…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

6 Reacties to “Plakken en schrijven dag 03”

 1. Kriebels & Krabbels
  oktober 8th, 2011 @ 07:54

  Het voelt als afraffelen misschien, maar het is zoals je schrijft: een stapje buiten je comfortzone. En juist dat is zo belangrijk. Door dat af en toe te doen kun je steeds beter mooi en lelijk loslaten en je richten op het maken van plezier.

 2. Aline
  oktober 8th, 2011 @ 14:34

  @Kriebels en Krabbels ik wilde graag scheuren, en ik denk dat ik nog wel een manier heb omdat te doen, dus eens kijken of ik daar de komende dagen aan toe kom… voor nu weer even knippen…

 3. Sjoerd
  oktober 8th, 2011 @ 19:54

  Ik doe het liefste alles digitaal. Maar dit heeft ook wel wat.

 4. Aline
  oktober 8th, 2011 @ 23:34

  @Sjoerd ik doe normaal ook vrij veel digitaal, maar creatief bezig zijn met mijn handen en materialen heeft de voorkeur…

 5. Mirjam Kakelbont
  oktober 9th, 2011 @ 15:32

  Kon ik het maar digitaal…
  Maar ik hou ook wel van lekker scheuren en plakken. Ik houd trouw dagboeken bij (soms wordt het weleens een weekboek), waarin ik allemaal leuke, gekke, nuttige of stomme dingen plak. Tussendoor een enkel gedicht. Kortom: een rommeltje. Maar het klaart wel altijd lekker op in mijn hoofd.
  Goeie plaksessie weer!

 6. Aline
  oktober 9th, 2011 @ 21:46

  @Mirjam digitaal jen ik het ook niet hoor… ik ben liever ook gewoon met mijn handjes bezig… Enne het is gelukt ga het resultaat bekijken en zo weer een logje maken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.