«
»

Plakken en schrijven dag 01

Geplaatst op woensdag 5 oktober 2011 | 22 Reacties

Hè hè eindelijk mag ik aan de slag… vandaag is namelijk de eerste dag van de “Plak en schrijf 10 daagse“… en ik had van de week wel al wat zit bladeren in de tijdschriften en vervolgens besloten om te starten met een inleiding… en dat is aardig gelukt al zeg ik het zelf en toen ik ook de 10 nog bij vond en er naast plakte dacht ik dat, dat het zou zijn… maar het woord dagen volgde al snel… en toen dacht ik dat het wel leuk was om plakken en schrijven toe te voegen… en daar kwamen lekker, zitten en lang nog bij… Dus nu staat er te lezen“Lekker zitten plakken en schrijven 10 dagen lang…” ik wil er de woorden “creactief bezig zijn”, nog aan toevoegen… maar dat is even goed zoeken… en die kom ik waarschijnlijk vanzelf wel tegen…

 Ik zou ik niet zijn als ik er niet gelijk helemaal voor zou gaan… en ik heb natuurlijk een creatieve achtergrond, wat nu wel goed van pas komt… en ik weet dus van het scrapbooken dat een linker en een rechter pagina bij elkaar één geheel vormen… dus ga ik voor het geheel en maak deze 10 dagen lang dus een dubbel werkstuk… begonnen met een mode magazine, en daar vond ik twee mooie meiden met een vrij rustige achtergrond… al snel de aanhaling tekens, het woord ja en het hart gevonden… en toen zat ik even vast tot ik de auto met de weg vond… en toen moest er rechts nog wat bij… het woord meer had ik apart gelegd, omdat die lekker rood waren… en het duurde daarna nog een hele tijd voor ik het muisje met zijn gebroken hart gevonden had… nog een paar ballonnen erbij (stickers) voor de kleur en het plakken kon gaan beginnen…

Het schrijven waar ik eigenlijk wel bang voor was, ging daarna als vanzelf… hou het bij mezelf en de 10 daagse… heb een setje gekleurde gel-pennen gevonden bij mijn creatieve spullen… had natuurlijk al heel wat voorbeelden bij Kriebels en Krabbels gezien… dus weet dat een kleuren-pen een leuk effect kan geven… wel eerst even op een kladpapier gaan schrijven… want een gel-pen schrijft even iets anders, en je schrijft op je plakwerk, dus het moet wel in één keer goed gaan… maar ik ben heel tevreden over het resultaat… dus heb al veel zin in morgen…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

22 Reacties to “Plakken en schrijven dag 01”

 1. Kriebels & Krabbels
  oktober 5th, 2011 @ 15:15

  Het mag ook mislukken! Dus probeer die drempel van direct op je collage schrijven ook eens te nemen deze week. Echt: Je kunt het!!

 2. Aline
  oktober 5th, 2011 @ 15:21

  @Kriebels & Krabbels was ook meer om te kijken of de gel-pennen nog intact waren… en of de kleuren nog klopte, ze liggen er al even… maar die tweede pagina ging zonder tekst en al gelijk direct op de collage… de drempel bleek minder hoog dan ik dacht… Wink

 3. Annemieke
  oktober 5th, 2011 @ 15:56

  Wauw, wat mooi, Aline! En met op je blog neuzen ben ik ook nog wel even zoet….. Dedankt voor het delen!

 4. Aline
  oktober 5th, 2011 @ 16:01

  @Annemieke dank je wel, en leef je uit, ik had ook al door dat ik hierdoor op hele andere blogs kom, dan waar ik normaal rondkijk… Wink

 5. Bart
  oktober 5th, 2011 @ 16:59

  Ja, fijn om je creativiteit en inspiratie de vrije loop te laten hè!
  Soms lijkt het wel vanzelf te gaan, en dat klopt wel, het laat zich tenslotte niet afdwingen…

 6. Aline
  oktober 5th, 2011 @ 17:36

  @Bart het is een tijd geleden dat ik zoiets gedaan, maar het is inderdaad wel heel erg leuk om te doen… maar goed er zijn nog negen dagen, en ik heb hier en daar al wat dingen voorbij zien komen in de tijdschriften… waarmee ik wel wat kan…

 7. Voetje
  oktober 5th, 2011 @ 19:42

  Goed dat je mij doet denken aan deze 10 daagse! Ik hoop dat ik de tijd ga vinden om mee te doen…

 8. Aline
  oktober 5th, 2011 @ 19:56

  @Voetje leef je uit, ik had inderdaad gezien dat jij je ook had opgegeven, dus kom op… even creatief zijn… Wink

 9. Caroline
  oktober 5th, 2011 @ 21:24

  Wat een leuk idee!!!
  Alleen heb ik daar nu even geen tijd voor!

  Liefs!!

 10. Aline
  oktober 5th, 2011 @ 21:29

  @Caroline het is een super idee en erg leuk om te doen…

 11. Jaartal
  oktober 5th, 2011 @ 22:47

  Moooooi!

 12. Aline
  oktober 6th, 2011 @ 11:18

  Dank je wel… Grin Ga ik even voor vandaag zoeken in de tijdschriften…

 13. ♥ Inge ♥
  oktober 6th, 2011 @ 14:19

  Mensenlief wat ben jij creatief zeg…je bent er maar druk mee! Erg leuk hoor!!!

 14. minoesjka
  oktober 6th, 2011 @ 16:04

  Had inderdaad deze uitdaging gezien, en erg zitten twijfelen, want ik vind het wel erg leuk, maar zit een beetje lastig met mijn tijd.

  Heel leuk gedaan, ik ben benieuwd naar het vervolg.

 15. Gerda Bergsma
  oktober 6th, 2011 @ 16:55

  Jemig-de-pemig… alweer een nieuw project. En zo boeiend ook! Volgens mij verveel jij je nooit. Ga vooral zo door!

 16. Aline
  oktober 6th, 2011 @ 19:28

  @Inge ben er inderdaad druk mee, tijd vrij maken om zomaar iets ander te gaan doen… en vandaag is het echt steeds tussen de bedrijven door even een paar minuten vinden…

 17. Aline
  oktober 6th, 2011 @ 19:31

  @Minoesjka ik heb gemerkt dat je er net zoveel tijd in kan stoppen als je zelf wilt… en je kan ook een paar dagen meedoen, als je ze niet alle tien kan… het gaat om de fun die je er zelf in hebt… Wink

 18. Aline
  oktober 6th, 2011 @ 19:33

  @Gerda ja het gaat maar door, maar deze is zo leuk, dat ik er eerst wel even over moest nadenken… maar ja moest gewoon JA zeggen… Wink

 19. Mirjam Kakelbont
  oktober 6th, 2011 @ 20:57

  Wauw, heb je dit in één dag gemaakt? En dan hierna nog negen dagen? Ik word gek. Werkelijk prachtig…
  Dat je mij op je blogroll hebt geplaatst, gewoonweg een hele eer!

 20. Aline
  oktober 6th, 2011 @ 21:02

  @Mirjam ja in een paar uurtjes… en ben met die van vandaag bezig, moet tussen de werkzaamheden door… Wink Enne is geen eer alle leuke links gaan daar heen…

 21. JeeBee
  oktober 14th, 2011 @ 02:18

  O jee, ik ben het helemaal vergeten…, ‘k heb er echt geen moment meer aan gedacht. En ik had me nog wel zo voorgenomen hieraan mee te doen.
  Ik heb jouw knipsels en schrijfsels bekeken en ik vind het ontzettend mooi. Misschien ga ik er alsnog wel aan beginnen. Gewoon voor mezelf…

 22. Aline
  oktober 14th, 2011 @ 14:22

  @JeeBee doen zou ik zeggen het is namelijk heel erg leuk, en wij komen wel kijken… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.