«
»

Het onnavolgbare leven van een blogger 07

Geplaatst op zondag 16 oktober 2011 | 2 Reacties

Vandaag deel zeven van het  feuilleton (een vervolgverhaal), ter gelegenheid van het één jarig bestaan van de OBA. En dat houd in 10 dagen met 10 personen en 10 illustratoren één verhaal schrijven.
Ik plaats elke dag een stukje, tenzij ik zelf aan de beurt ben (dan plaats ik het volledig en dat zal als schrijver op de derde dag zijn en als illustrator op de achtste dag), en zal steeds weer verwijzen naar de schrijver en de illustrator die aan de beurt zijn…

Lees deel 1 bij Prometheus
Lees deel 2 bij Jokezelf
Lees deel 3 bij Aline
Lees deel 4 bij Fred
Lees deel 5 bij Simen
Lees deel 6 bij Mirosjabin

Aliza keek eens naar de vrouw die naast haar liep, mollig met een ronde kop en bleke blauwe ogen, ze sprak met een licht Fries accent. Ze voelde zich blijkbaar vrouw van de wereld, nu ze in de hoofdstad was komen wonen en het geschopt had tot koffiejuffrouw bij de krant. Ze was familie van Broertjes en daarom een had ze hier een plekje gekregen. Ze dacht nu het middelpunt van de wereld uit te maken en zou t.z.t. vanzelf op haar bolle snuit vallen. Altijd het zelfde liedje met types die dachten het leven zelf, persoonlijk te hebben uitgevonden. Ze sprak op een toon die Aliza recht tegen de haren instreek, zo overtuigt van alles wat ze deed en dacht, dat het in zekere zin lachwekkend was.

…………….

Lees verder bij Spuit11

Bekijk bij Assyke de illustratie die zij erbij maakte.

Reacties

2 Reacties to “Het onnavolgbare leven van een blogger 07”

 1. spuit11
  oktober 16th, 2011 @ 23:05

  Je hebt er weer werk van gemaakt Aline,
  heel tof van je!!

 2. Aline
  oktober 17th, 2011 @ 16:38

  @Spuit11 graag gedaan, wil graag het verhaal bijeen houden… en makkelijk kunnen vinden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.