«
»

Het onnavolgbare leven van een blogger 02

Geplaatst op dinsdag 11 oktober 2011 | Geen reacties

Vandaag deel twee van het  feuilleton (een vervolgverhaal), ter gelegenheid van het één jarig bestaan van de OBA. En dat houd in 10 dagen met 10 personen en 10 illustratoren één verhaal schrijven.
Ik plaats elke dag een stukje, tenzij ik zelf aan de beurt ben (dan plaats ik het volledig en dat zal als schrijver op de derde dag zijn en als illustrator op de achtste dag),en zal steeds weer verwijzen naar de schrijver en de illustrator die aan de beurt zijn…

Lees deel 1 bij Prometheus
“Wie geen biograaf kan vinden, moet zijn leven zelf verzinnen.” 

Met een droge klik slaat de memorecorder uit. Het duizelt me op alle fronten. Kan het nog erger? Wat moet ik hiermee? Hoe schrijf ik met deze warrige gegevens een aardig verhaal over het onnavolgbare leven van een blogger? Waar te beginnen? Moet ik hier überhaupt wel aan beginnen? Zal ik niet eerst nog een andere blogger interviewen, of misschien wel een paar, om een degelijk onderbouwd verhaal te kunnen neerzetten? Ze zullen toch niet allemaal man/vrouw/zonderling inéén zijn? Waar ben ik aan begonnen! Een gespleten bloggerspersoonlijkheid. Dat verzin je toch niet??!! Hoewel, onnavolgbaar is dit zeker en ergens ook wel humoristisch. Joh, wat een verhaal. Ik vroeg me ook al af waarom hij zo ziekelijk bleek zag. Geen wonder dat die man zo uitgeput was.

……

Lees verder bij Jokezelf

Bekijk bij Redstar de illustratie die hij erbij maakte.

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.