«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 11

Geplaatst op woensdag 12 oktober 2011 | 10 Reacties

De tweede avond van het seizoen, we waren met een kleine groep, maar het was wel heel gezellig… we hebben besproken wat we gaan doen, voorzover we dat al weten… ik zelf denk dat ik het wel weet, maar twijfel nog, dus nog niets opgegeven… dus over een maand zal ik mijn thema bekend maken, en dan heb ik tot 20 maart de tijd om er aan te werken… verder hebben we op zondag 23 oktober een uitje gepland staan om op zoek te gaan naar paddenstoelen in Schoorl en omgeving (helaas weet ik nog niet of ik kan, was al bezig iets te regelen voor die dag, qua model fotografie)… een aantal van ons hadden al foto’s voor ons gezamenlijke thema bij ons, waaronder ikzelf ook… deze dus even bekeken, blijft spannend op zo’n groter beamer… van de drie foto’s ga ik er eentje niet tonen, en de twee anderen moet ik even aan passen, de ene had een paar kleine witte hoekjes, en de andere foto was te donker… dus die moet ik even lichter maken… kortom werk aan de winkel voor de volgende keer…

Reacties

10 Reacties to “Fotoclub FWG Natuurgroep 11”

 1. pieterbie
  oktober 13th, 2011 @ 00:46

  Haha, klinkt boeiend zoals je het vertelt. Je maakt mij nieuwsgierig.

 2. Grutte Pier
  oktober 13th, 2011 @ 01:25

  Tsjonge, zo lijkt het net werk dat bloggen met al het er aan verweven…. Wink

  Kun je Marcel even attenderen op mijn Woensdag? Dit ivm simulatoren… mannending…

 3. Luuk
  oktober 13th, 2011 @ 16:54

  Krijgen we de foto’s ook nog te zien?
  Groet Luuk

 4. Aline
  oktober 13th, 2011 @ 17:44

  @Pieterbie het is ook een hele gezellige groep…

 5. Aline
  oktober 13th, 2011 @ 17:48

  @Grutte Pier Eh staat je bericht wel bij het goede artikel, en welke Marcel?.. Wink

 6. Aline
  oktober 13th, 2011 @ 17:49

  @Luuk nee, foto’s in de natuurgroep laat ik pas op het einde zien, dit omdat er leden van de fotoclub meelezen hier, en dan zouden ze mijn werk al gezien hebben… dus ik vertel hier in deze logjes zonder de foto’s erbij te zetten, die komen pas zo rond 20 maart 2012 het blog op… (heb je wat om naar uit te kijken)…

 7. Mirjam Kakelbont
  oktober 13th, 2011 @ 21:24

  Wat ben jij toch een druk bazinnetje! En alles doe je met evenveel enthousiasme. Jammer dat je waarschijnlijk niet naar de paddestoelendag gaat, want ik spaar paddestoelen. Op de foto dan, hoor. Maar ik ben ook heel benieuwd welk thema je hebt gekozen. Ik wacht gewoon rustig af…

 8. pieterbie
  oktober 13th, 2011 @ 23:30

  Met fotografie heb je nooit gedaan. Het is nooit perfect.
  Dat is nu net een van de leuke aspecten van onze hobby.

 9. Aline
  oktober 13th, 2011 @ 23:48

  @Mirjam die kans is inderdaad klein, ga van het weekend zelf wel in het bos zoeken… enne ja ik ben een druk bijtje… Wink

 10. Aline
  oktober 13th, 2011 @ 23:49

  @Pieterbie, het verschil zit hem nu vooral in een beamer en een pc scherm, en daar zit aardig verschil tussen… maar na de aanpassingen zijn ze wel goed hoor… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.