«
»

Even een update en sorry…

Geplaatst op maandag 3 oktober 2011 | 18 Reacties

Zo weer eens tijd voor een update, ben achter de schermen nog altijd veel bezig met het aanpassen van dit blog… vele foto’s zijn dan ook alweer terug geplaatst, een heel stel links zijn ook al aangepast… en ik ben al een paar dagen druk bezig geweest met de categorie recepten… waarbij ik achteraan begonnen ben, dus bij de eerste, en het is een behoorlijke klus, want er stonden al 135 recepten op dit blog… kortom zal er nog wel een paar dagen mee bezig zijn… daarnaast van de week aan het schilderen geweest en alle foto’s in de categorie ons huis terug gezet, vond ik wel zo makkelijk…

Daarnaast pas ik bijna dagelijks de blogrol aan, vind nog steeds bekende bloggers die een nieuw tijdelijk adres hebben, of die inmiddels een eigen domein hebben… kortom het is druk om iedereen terug te vinden… daarnaast ben ik een eigen fotochallenge gestart, iets wat ik eind juli al genoemd had… maar wilde wachten tot de vakantie over was, en het is door de migratie, en het starten van een blog op een eigen domein wat verlaat…

De ideeën om dingen anders te doen, en wat ik nog meer wil gaan doen, blijven stromen… en zelf ben ik ook meer bezig met foto uitdagingen, iets waar mijn hart ligt… dan zijn er nog een paar schrijf opdrachten, waar ik graag aan mee wil doen, maar sorry heb de tijd en de inspiratie kennelijk niet, maar dat kan elk moment weer veranderen… de komende week start ik met de plak en schrijf 10 daagse en daar heb ik enorm veel zin in… gevolgd door het  OBA feuilleton waaraan ik eenmaal als schrijfster en eenmaal als illustratrice mee zal doen…

Sorry als ik niet elke week bij je langs kom, ik lees en zie wel veel, maar heb wat moeite de laatste tijd, om mijn reader leeg te krijgen… betekent niet dat ik je vergeten ben… maar ben gewoon druk met van alles en nog wat… en meestal nog met het achter de schermen opknappen van dit blog… want er missen echt nog heel veel foto’s…

Reacties

18 Reacties to “Even een update en sorry…”

 1. timmerark
  oktober 3rd, 2011 @ 22:10

  Ga lekker door meid. Er zullen vast veel mensen nu beter kunnen slapen.

 2. Jaartal
  oktober 3rd, 2011 @ 22:13

  Gosh wat een drukte allemaal … Doe kalm hoor, leuk als je langskomt, maar reageren hoeft niet per sè hoor … We lezen elkaars blogjes toch wel!

  Veel plezier

 3. Aline
  oktober 3rd, 2011 @ 22:14

  @Timmerark, ach ik mag het toch even uitleggen… sommige snappen anders niet waar ik blijf… Wink

 4. Aline
  oktober 3rd, 2011 @ 22:15

  @Jaartal, ik heb maar één paar handen, en ga zo snel ik kan… en inderdaad reageren is geen verplichting… maar doe het zo graag, net als het lezen en kijken bij anderen…

 5. Billy
  oktober 4th, 2011 @ 06:02

  tja, en er is ook nog leven naast het bloggen
  Vanzelfsprekend kan je dan niet altijd elke dag bij iedereen langs gaan, lukt me ook niet (altijd)

  Groetjes!

 6. Sjoerd
  oktober 4th, 2011 @ 06:34

  Ik ken het gevoel, de dag heeft gewoon te weinig uren en er zijn ook nog andere dingen te doen.

 7. Redstar
  oktober 4th, 2011 @ 07:08

  Sorry is natuurlijk niet nodig. Dat is een rot woord Wink
  Wie druk is heeft nu eenmaal minder tijd.

 8. gerdaYD
  oktober 4th, 2011 @ 10:13

  Daar hoef je toch geen sorry bij te zeggen Aline, dit is gewoon een knap stukje werk waar jij en wij achteraf plezier aan beleven…

 9. Glaswerk
  oktober 4th, 2011 @ 10:44

  Het is de “keerzijde” van de medaille van een weblog op een eigen domein: als je niet oppast ben je meer bezig met het (her)inrichten van je blog dan met het bloggen zelf.

  Om nog maar te zwijgen van de echte wereld buiten het internet Wink

 10. hanneke
  oktober 4th, 2011 @ 12:08

  het ziet er hier allemaal weer mooi uit en doe maar kalm aan hoor, bloggen is geen zaak van leven of dood Wink

 11. Kati
  oktober 4th, 2011 @ 13:34

  Zoetjes aan dan breekt t lijntje niet,zegt mijn oma altijd en zij kan t weten want ze is al 89! Dus kalm aan.
  Overigens heb ik er een 2e blog bij genomen, eh derde als je weblog meetelt maar die werkt niet goed, dus daar post ik even niet. Een fotoblog. De link staat op mijn blog bij blogspot. Maar heeft geen haast, op je gemak! Wink

  xxx Kati

 12. Aline
  oktober 4th, 2011 @ 17:01

  @Billy ik probeer eigenlijk elke week twee keer bij iedereen langs te gaan, maar ben al blij als ik nu op eens per twee weken zit… slik, eh ik loop wat achter geloof ik… Wink

 13. Aline
  oktober 4th, 2011 @ 17:01

  @Sjoerd dat is het probleem er zijn te weinig uren in de dag… en dan mag ik niet eens klagen want ik werk niet eens zo gek veel, dus zou meer vrije tijd moeten hebben… maar ja er is zoveel wat ik leuk vind… Wink

 14. Aline
  oktober 4th, 2011 @ 17:02

  @Redstar, het is mee voor de komende paar weken alvast een verontschuldiging, ik dacht een deadline in te stellen, en die ga ik volgens mij niet echt halen…

 15. Aline
  oktober 4th, 2011 @ 17:03

  @GerdaYD, uiteindelijk wordt het voor de lezers ook makkelijker en leuker… heb nu nog steeds het gevoel dat het half gedaan is… terwijl ik wel alweer het volgende project in ga… Wink

 16. Aline
  oktober 4th, 2011 @ 17:05

  @Glaswerk, ik had gewoon moeten luisteren naar Pascal die zei me jaren geleden al neem een eigen domein, dan kan je meer… maar ik zag gewoon op tegen het vele werk… en nu denk ik had ik het maar gedaan, want nu ben ik al 8 jaar bezig, en is er natuurlijk nog veel meer te doen… Wink

 17. Aline
  oktober 4th, 2011 @ 17:06

  @Hanneke dat is het zeker niet, het is meer dat ik vele nieuwe mogelijkheden zie, en mijn creativiteit erin wil stoppen, maar ja moet leren dat ik niet alles tegelijk kan…

 18. Aline
  oktober 4th, 2011 @ 17:07

  @Kati toe maar nog een blog erbij, die link kom ik natuurlijk gelijk even oppikken… En het lijntje gaat niet breken hoor, wil alleen zoveel dingen… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.