«
»

DWYT 003

Geplaatst op donderdag 27 oktober 2011 | 4 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Had de sketch gisteravond voor het slapen gaan al gezien… en wat is het een mooie, dus vanmorgen na het wakker worden, en douchen gelijk even gaan kijken bij mijn materialen en voor paarse en roze tinten gekozen… en dat mee naar beneden genomen… en toen maar gaan snijden… en nou ja we waren niet zo vroeg ons bed uit dus, na de lunch even verder gegaan… en zo had ik alle vellen al snel uitgesneden… een paarse kaart, daarop een lila vel, daarop een kleiner rechthoek geschept licht roze papier, daarop een licht roze strook in het midden, daarop twee drie hoeken een roze en een paarse die samen een ruit vormen, en daarop een kleine rechthoek geschept licht roze papier… een vlinder die er qua kleur goed bij past in 3d uit gewerkt… toevallig vanmiddag in de Scrapbookwinkel (hier in Den Helder) eyelets gekocht (deze en deze oa.) en die kwamen goed van pas, heb er gelijk vier gebruikt… nog even met glitterlijm aan de slag gegaan daarna… groen op de groene stippen en paars op de grote paarse stip, en de drie kleinere… en de doorzichtige op de zeven roze stippen…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, Don’t waste your thursday’s #109 sketch 

Reacties

4 Reacties to “DWYT 003”

 1. Annemieke
  oktober 28th, 2011 @ 00:07

  Wauw, wat een mooie kleurencombinatie! Helemaal leuk dat je weer me DWYTterde, Aline!
  Fijne vakantie!

 2. Aline
  oktober 28th, 2011 @ 00:27

  @Annemieke ik vind de kleuren ook wel erg leuk, enne dank je wel, gaat lukken…

 3. Ankie
  november 1st, 2011 @ 14:46

  Wat een prachtig kaartje heb je ervan gemaakt Aline. Groetjes, Ankie

 4. Aline
  november 1st, 2011 @ 18:10

  @Ankie dank je wel, was een heel gesnij en geplak… maar wel erg leuk om te doen… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.