«
»

DWYT 002

Geplaatst op donderdag 20 oktober 2011 | 12 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Vanmorgen gelijk gekeken naar de opdracht van deze week… en dat was geen gemakkelijke… de randjes moest ik gaan ponsen zover was ik al, maar dat heb ik iets van acht jaar geleden voor het laatst gedaan, en een patroon om gelijk matig te ponsen dat had ik niet… dus moest ik dit patroon eerst gaan maken vanavond… twee driehoekjes op een mooie afstand geponst, en vandaar uit een mal gaan maken door steeds een driehoekje op zij te schuiven… daarna langs de driehoeken de strook uitgeknipt, kortom een heel werk… besloten de kaart in twee kleuren te houden… dus het rode met goud, en de crème van de kaart… de randen aan een rechte strook geplakt… en daarna een label in rood gaan maken… en daarop wederom een rechthoek in crème… zoeken naar een liggend plaatje bleek nog lastig… meeste plaatjes die ik heb bleken te groot maar vond er eentje bij een pakket voorgestanst papier… ik hou daar helemaal niet van want dat kan je zo uitdrukken… en dat gebeurd dus niet altijd op de goede plaatsen, en er zat hier ook een dikke zwarte rand aan, dus evengoed alles uitgeknipt, wat ik leuk vind is dat ze de ogen en de mond hebben uitgeknipt, en dat geeft bij deze maskers wel een erg leuk effect… daarna nog even een pons met een gaatje opgezocht, en afgewerkt met twee mizuhikidraadjes… daar een strik in gemaakt, en daarna alles gaan opplakken…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, Don’t waste your thursday’s #108 sketch 

Reacties

12 Reacties to “DWYT 002”

 1. Annemieke
  oktober 21st, 2011 @ 00:19

  Het kost even wat moeite en tijd, maar dan heb je ook wat! Grin Leuk, Aline!!!

 2. Aline
  oktober 21st, 2011 @ 00:22

  @Annemieke het koste inderdaad wat moeite en tijd… maar het is wel heel erg leuk wanneer je ziet dat je het gewoon nog steeds kan… en dan heb je inderdaad wat…

 3. pieterbie
  oktober 21st, 2011 @ 06:07

  Heel mooi uitgewerkt, hoor!

 4. Ankie
  oktober 21st, 2011 @ 06:36

  Ha Aline, het is een leuk kaartje geworden. Ik had dan wel zelf de schets gemaakt, maar ook ik vond het niet echt gemakkelijk. Gelukkig had ik een stempel van een treintje dat erin paste Smile En het is zoals op de DWYT blog al staat: je fantasie wordt flink erdoor geprikkeld. Groetjes, Ankie

 5. renske
  oktober 21st, 2011 @ 08:21

  wat is die leuk geworden, bedankt voor het meedoen.
  groetjes renske

 6. Chantal
  oktober 21st, 2011 @ 10:10

  Zelf maak ik geen kaarten meer op die manier, maar wel een leuke uitdaging steeds Cool

 7. jannie
  oktober 21st, 2011 @ 10:11

  Aline wat een mooie kaart.Ik ga hem ook proberen te maken, is dat nog mogelijk?

 8. Aline
  oktober 21st, 2011 @ 14:15

  @Pieterbie dank je wel…

 9. Aline
  oktober 21st, 2011 @ 14:16

  @Ankie je had het me even flink lastig gemaakt, moet wel zeggen dat ik het kaartje in het midden aangepast heb naar het 3dplaatje wat ik gevonden heb… vandaar iets hoger, maar wel iets smaller vanwege het draad waar ik weer mee besloot te werken…

 10. Aline
  oktober 21st, 2011 @ 14:17

  @Renske dank je wel, voorlopig kan je me vaker zien meedoen…

 11. Aline
  oktober 21st, 2011 @ 14:18

  @Chantal, ik heb op de kerstkaarten na, ook al tijden geen kaarten meer gemaakt… maar door deze uitdagingen, ben ik weer in een creatieve bui geraakt…

 12. Aline
  oktober 21st, 2011 @ 14:19

  @Jannie heb je al een bericht gestuurd en gebeld… dus je weet je het antwoord al… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.