«
»

Dierendag 2011

Geplaatst op dinsdag 4 oktober 2011 | 4 Reacties


De konijnen hadden vorige week al maïs gehad, en krijgen regelmatig een wortel of groen voer extra… maar vandaag waren de katten aan de beurt, ze krijgen het niet vaak, maar ze vinden het heerlijk… en zodra ik de pan op het vuur zet, krijgen wij geen rust meer… en dat wil zeggen, er begint er eentje te mauwen en dat houd eigenlijk niet meer op, totdat het voor haar staat… en alle katten bevinden zich het liefst in de keuken, en als het kan naast de pan… wat natuurlijk niet mag… ze mogen niet op het aanrecht komen…


Maar je begrijpt het al warme vis moet natuurlijk wel even afkoelen, en dat kan het beste in de bakjes, waar ik het ook al in stukje hak… als ik dat niet doe dan gaat het zowat in enen naar binnen… de aller eerste keer dat we zit gaven, wisten ze niet wat ze met warme vis aanmoesten en dat was op zich best een leuk gezicht… zaten ze met hun pootjes er in en zo… maar inmiddels weten ze wel wat het is…


En ze hoeven bij ons niet te vechten om hun eten, ze krijgen ’s avonds ieder uit hun eigen bakje te eten, en ze staan eigenlijk allemaal op een eigen plaats… en eentje knoeit nogal dus zij krijgt een eigen placemat… zij wil graag vissen met haar pootje naar het eten, en dan naast het bakje leggen en dan pas op eten… kortom een smeerboel dus, dit is een fijne oplossing… en ach het ziet er gewoon zo leuk uit dat ze met zijn allen tegelijk bij elkaar zitten… volgens mij kan hun dierendag dit jaar niet meer stuk…

© foto’s Aline

Reacties

4 Reacties to “Dierendag 2011”

 1. Vonnieb
  oktober 5th, 2011 @ 23:39

  Geweldig Smile zo allemaal bij elkaar

 2. Aline
  oktober 6th, 2011 @ 11:19

  @VonnieB ze eten altijd allemaal met elkaar…

 3. minoesjka
  oktober 6th, 2011 @ 15:58

  Mooi om te zien!
  Van het jaar was het de eerste keer dat ik niets extra’s had liggen …….. Pedam was gek op verse haring ……. Ik heb er goede herinneringen aan.

 4. Aline
  oktober 6th, 2011 @ 19:29

  @Minoesjka dat zal inderdaad voor jou een hele andere dierendag zijn geweest… hier is het echt een half uur feest geweest… voor ze het kregen, maar zo dankbaar de bakjes werden helemaal uitgelikt tot het laatste stukje vis aantoe…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.