«
»

Cards & Things 003

Geplaatst op woensdag 26 oktober 2011 | 2 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Had gister wel de opdracht gezien, deze week een kleurenopdracht… maar na mijn werk was ik echt compleet op, dus besloot ik vanmorgen eens te kijken of ik de juiste kleuren kon vinden en dat bleek vrij lastig te zijn… maar ik heb toch wat gevonden… en zo ging ik vanmorgen van start… een donkerblauwe vierkante kaart… daarop een lichtblauw scrapbook vel, daarop wat houten balken uit een ander scrapbookvel (daar kan ik een tekst in doen, als ik de kaart verstuur)… een donkerblauwe vlinder uit weer een ander vel… en toen het moeilijkste iets vinden tussen al mijn 3d plaatjes, maar het is me gelukt, heb iets gevonden, al wast het niet de makkelijkste om te knippen… mijn tempo lag niet zo hoog, dus heb de kaart vanmiddag afgemaakt… en op het laatst nog wat glitterlijm op de hartjes van de bloemen en wat lijntjes op de vlinder gezet…

© foto en werkstuk Aline
© Sketch Cards & Things
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers

Reacties

2 Reacties to “Cards & Things 003”

  1. jannie
    oktober 26th, 2011 @ 23:02

    Dit is echt een supermooie kaart Aline.

  2. Aline
    oktober 26th, 2011 @ 23:03

    @Jannie en toch vond ik het niet makkelijk… met alleen maar kleuren als aanwijzing… maar goed, het is weer eens wat anders…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.